2777
2789
عنوان

خانمااا بیایدد

77 بازدید | 11 پست

مادرشوهرم صبح فرش انداخته بیرون شسته هیچ از دیشب به من نگفته الان رفتم پیشش گفت نمیخواد بیای دوباره راه پله رو انداخته بیرون منم قراره برم کمک مامانم شام مهمونی داره از دیشب بهم گفته حالا میگه راه پله رو بیا کمکم نمیدونم چکار کنم برم یا بمونم بشورم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره همون الان میخوام برم بهش بگم من میخوام برم خونه مامانم اینا اگه میتونی بزار فردا خوبه؟

آره اگه دیدی بهونه اورد که حتما باید امروز بشورمو...بگو نمیتونم زیر قولم بزنم مامانم رو کمک من حساب کرده یه همچین چیزی بهش بگو

رفتم گفتم گفت عه الان صبر کن این فرش رو درارم گفتم میخوام برم زودتر اخه هیچی نگف

خب همینو که گفتی به نظرم الان خدافظی کن برو حالا بازم بسته به اخلاق مادرشوهرت خودت ببین چطوری رفتار کنی بهتره که بعدا برات دردسر نشه

خب همینو که گفتی به نظرم الان خدافظی کن برو حالا بازم بسته به اخلاق مادرشوهرت خودت ببین چطوری رفتار ...

اینا کلا مشکل که دارن 

من هر وقت که برم بیرون سریع پشت سرم زنگ میزنه شوهرم که اره الان رفته چی دستش بوده....

الانم دارم وسیله هامو جمع میکنم که برم

اینا کلا مشکل که دارن من هر وقت که برم بیرون سریع پشت سرم زنگ میزنه شوهرم که اره الان رفته چی دستش ب ...

وای چقد اینکارا منو عصبی میکنه کاش از اول رو نداده بودی بهشون،آفرین که داری میری خونه ی مامانت