2777
2789
وای استرس گرفتم من فردا ده و نیم شب جراحی دندون عقل دارم خیلیم ترسوام 

جراحی کزدم من گلم فک پایینم بود ببین بذار برات کامل بگم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
یکیش کامل یکیش نصفه نصفه جراحی میشه یعنی؟

آره نصفه هم جراحی میشه. البته جراحیش سبکه مثل نهفته ها نیست. بعد از کشیدن دندونهات تا چهار روز ورم داری بعدشم همه ی ورمت میخوابه. نگران نباش راحته من تجربه شو داشتم. یه تاپیک هم دارم اگه دوست داشتی بخون تجربه هامو نوشتم اینکه بعد از عمل چه کار باید کنیم و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینکش می ذاری عزیزم 

من کلش زیر ده دیقه طول کشید دکترش بی نظیر بود 

اول امپول چندتامیزنه بعدش سر که شد کامل لثتو میشکافه بعد با دستکاه دندونتو خورد میکنه توی لثه بعد تیکه تیکه درمیازه یعنی حس میکنی داره چیزی خارج میشه سرت تکون میخوره ولی درد اصلا هیچی نداره هیچی من خودم ترسوام بی نهایت که گریه میکنم ولی هیچی نفهمیدم اصن بعدش بخیه جذبی میزنه تمام میشه  یه گاز میذاره دهنت گازش بگیری خونش بندبیاد

دوساعت بعدش دهنتو میشوری من دکنرگفت کنارعصب خونی بوده خیلی خون اومد بعدش ولی دندون دیگم اصلا خون ریزی نداشتم بعد بلافاصله اثر بی حسی رفت باید شروع کنی مسکن حوردن بعد من یه دندونم ورم کرد لپم که دندونم ورم نداشتم اصلا بعدش ولی باید مسکن دقیق بخوری وگرنه دردت میگیره 

بعدش من هرشب دهانشویه داشتم ضد عفونی میکرد همشم بستنی وچیز سرد باید بخوری 

هیجی نداره عزیزدلم هیچی خیالت راحت فقط از دکنر برا دهان شویه ومسکن حتما بپرس 

من یه دندونم ورم وخون ریزی داشتم یکی هیچی دکنر گفت موقعیت دندونا فرق داره چه برسه آدما بعصیا کبود میشن وورم بعصیا نه 

ولی هیجی نداره عزیزدلم خیالت تخت

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
منم کل عمل هر دوتا دندونم پنج شیش دقیقه طول نکشید.

اره گلم برحلاف اسمش جراحی ولی چیزی نداره اصلا

خیلی سخت بود و اینکه تایمی که جراحی میکنن خیلی زیاده

نه سخت نیست پیش متخصص بری به ده دقیقه همنمیرسه زود تمومش میکنه. بعضیها گفته بودن که پیش پزشک عمومی رفتن عملشون تا بک ساعت هم طول کشیده. حواست باشه پیش متخصص جراحی فک و صورت برو درسته کمی گرونتره ولی سلامتیتو تضمین کردی.

الی دندون نیمه نهفته ات رو کشیدی؟

نه هنوز ولی دارم آماده میشم که برم اگه خدا بخواد.

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....