بچه من ۹ ماهشه بچه جاریم بزرگه ۸ سالشه کوچولوعم ۴ ماهشه بد این بچه بزرگه گرفته بود بچه منو هی میدوید باهاش از اینور ب اون ور بیش فعالی داره ینی همیشه تو راه رفتن عادیش میخوره زمین همش جاش زخمه بد یهو گرفت پسر منو از کمر تاپ دادن منم خندیدم با خنده رفتم گرفتمش گفتم زن عمو برو لاابجیه خودت از این بازیا کن گفت اون نمیشه گفتم چرا مامانت نمیذاره؟؟؟یهو حمله کرد رو ابجیش اونو بلند کرد بدو میکرد باهاش هی میدوید اینور اونور همه بهش میگفتن بذار زمین گوش نمیکرد اخر یر شوهرم سرش داد گفت بذارش دیگه اونم گذاشت قهر کرد رفت ی گوشه نشست همه هم وتسه من قیافه گرفتن
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
این وقت صبح کی حال داره با جاری رو به رو بشهبچه جاری هم مثل خود جاری گربه صفته
دقیقا
پسر بزرگه جاریم رو شوهرم و خودشون تعریف میکردن چقدر براش هدیه میگرفته چقدر با خودش میبردش اینور واونور من بعداز ازدواج سر یه حرفی گفتم ببین اگه مامانش بگه به عمو سلام نکن نمیکنه ها واقعا هم همین شد پسر چهارده پونزده ساله یه روز دیگه به همسر من سلام نکرد
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
اما شما چ وجدانی داری اون بچه ۴ ماهه رو بهش تعارف کردی ببره باهاش بدوه
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید
جاریت چیزی نگفت؟ کار اون بچه ۸ ساله غلطه اما شما چ وجدانی داری اون بچه ۴ ماهه رو بهش تعارف کردی ببره ...
ب خاطر اینکه وقتی داشت با بچه من اوکارارو میکرد جلو بچشو نمیگرفت اگه خودم حواسم نبود معلوم نبود الان سر بچم چ بلایی اومده لود بااین حال وقتی انقدر زود جو گیر شد سعی کردم برم خواهرشم بگیرم هی گفتم بیا فلان بازیو باهم کنیم
وقتی مادر بیشعورش هیچی نمیگه ی ساعت داشت بچمو اینور اونور میکرد من فقط مراقب بودم هی گفتم بذارش زمین ...
اصن چرا دادی دستش که بخوای بگی بذارش زمین؟
همون اول خیلی محکم میگفتی بچه برای بازی نیست بذارش زمین عزیزم
عمرا اگه میومد سمت بچت
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی