2777
2789
عنوان

امان از رفیق بیشعور

383 بازدید | 27 پست

بچه ها من دو ساله ازدواج کردم و بعد ازدواجم تپل شدم و خب تغییر کردم. یه رفیق دارم که باهاش هم اتاقی و هم دانشگاهی بودم و خب هر موقع پست و استوری و پروفایل میزاشتم میگفت واااای چقدر چاق شدی و ... 

یا میگفت برگام هیکلووووو

یا میگه وای لپا رو 

یا میگفت فکر کنم بچه بیاری خیلی خپل بشی.

یا یهویی وسط یک بحث کاملا متفاوت، میگفت چند کیلو شدی و ...

و خب لحن آدما مشخصه دیگه‌. شوخی نبود و با لحن بدی میگفت. 

چندین باااار این حرفو زد و خب من هر دفعه ناراحت میشدم چیزی نگفتم.

تااا زمان عروسیم. من یک پروفایل گذاشتم از خودم و لباس عروسم، بهم گفت واویلا تو هر دفعه عکس میزاری باید بگم برگام ! 

من هیچی نگفتم و خندیدم. 

بعد گفت راز چاق شدنت چیه 

گفتم هیچی والا رازم همون چیزیه که تورو بعد ازدواجت گردالو کرد. 

بعد یکی از عکسام رو ریپلای کرد و گفت، ولی اینجا خیلی چاق تری ! 

دیگه من ترکیدمممممم از حرص

با خنده گفتم تو از دانشگاه تا خونتون قل میخوردی ما چیزی نگفتیم بهتا. دو ساله ازدواج کردم دیگه ظاهرم همینه. 

بعد گفت منظورم این بود خیلی خوب شدی و نمیخواستم ناراحتت کنم و .. 

گفتم به هر حال یک بار میگن دو بار میگن. تو عکس من جز ظاهرم چیزی ندیدی ؟ یا تو ظاهرم جز هیکلم چیز دیگه ای ندیدی ؟ اگر کس دیگه ای بود یه جور دیگه ای جوابتو میداد‌. 

الان از من ناراحته ! 😐 

من واقعا کار اشتباهی کردم ؟

🦁☀️🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

"تو از دانشگاه تا خونتون قل میخوردی ما چیزی نگفتیم بهت"

مردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

دهنت سرویس چی گفتی 

خوب کاری کردی ایول

از این به بعد همین‌جوری پیش برو تا بفهمه بقیه احمق نیستن و قرار نیست هر مزخرفی میخواد بگه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نه خوب کردی 

یک بار برای همیشه باید میگفتی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
"تو از دانشگاه تا خونتون قل میخوردی ما چیزی نگفتیم بهت"مردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دهنت سرویس چی گفتی خوب کاری ...

آخه نه یکبار نه دو بار نه سه بار. چهار پنج بااار گفته. 

و تو این دو سالی که من ازدواج کردم بیشتر از خبر حالم، خبر وزنمو گرفته 

🦁☀️🙃

"تو از دانشگاه تا خونتون قل میخوردی ما چیزی نگفتیم بهت"مردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دهنت سرویس چی گفتی خوب کاری ...

آره اتفاقا من برای یکی دارم  همینجوری ....چندتا شوخی بی خود کرده تو جمع باهام که واقعا ناراحت شدم حتی اطرافیانم هم بدشون اومده بود

نه .ولی خواسته تعریف کنه بلد نبوده قاطی کره همه چیو باهم حسادت و خلاصه همه چیو

وقتی که کسی تو لباس عروسش چاقه، بهش نمیگن چاق. 

بهش میگن خوب شدی، لباست شیکه، لباس تو تنت نشسته. 

اصلا عجب میکاپ خوبی و ... 

ولی فقط چاق ؟ منم مثل‌شما همون اوایل فکر میکردم ولی به آدما نباید رو داد. چون یکبار بگن دو بار بگن سه بار بگن، باید طرز حرف زدنشونو بفهمن. 

🦁☀️🙃

آره اتفاقا من برای یکی دارم همینجوری ....چندتا شوخی بی خود کرده تو جمع باهام که واقعا ناراحت شدم حت ...

باید همون‌جا وسط جمع شلنگ گرفت روشون تا آدم بشن

بی‌مزه‌ها

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.