2821
2789
عنوان

فیلم بردار

141 بازدید | 24 پست

هزینه ی عکاسی و فیلم برداری برای عروسی الان حدودا چقدره ک ساده باشه نه خیلی از این دوربین‌ها  بزرگ اینا  ی فیلم معمولی و اینکه میخوام برم عمارت برای عکاسی الان حدودا چقدره ؟؟

بین ۳۰۰ تا یک تومن فکر کنم دقیق نمیدونم

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فیلم و عکس ۳۰۰😐😐

آره متغیره دیگه میگی می‌خوام برم عمارت در حد معمولی عروسی که نیست توام🙄🫤

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

آره متغیره دیگه میگی می‌خوام برم عمارت در حد معمولی عروسی که نیست توام🙄🫤

عروسی فداتشم خوب قبلش میرم عمارت برای عکاسی و فیلم برداری بعدش میرم تالار باز هم فبلم بردا هست

نه بابا چی مگین شما اصلا خوندین اسی چی نوشت

بخش دوم پاسخ دادم

منظورم اینکه مثلا شما فکر کن ۳۰ تا عکس با ی فیلم برداری داخل عمارت و تالار

عزیزم میخوای پول خرج کنی دیگه آنقدر خساست ندارد یک بار عروسی می‌کنی 

عزیزم میخوای پول خرج کنی دیگه آنقدر خساست ندارد یک بار عروسی می‌کنی

هزینه اش خیلی زیاده خیلی

من خسیس نیستم شوهرم خرج نمیکنه کل فیلم برداری و عکس رو میگه ۱۰ بیشتر نمیدم

ازدواج غلط همینه دیگه از همین اول کاری بشناسش خودتو بدبخت نکن یعنی چی ده تومن مگه  تو میخوای فیلم برداری کنید یا کاراته که دوتا کمتر برداری بشه ده تومن😑

من خسیس نیستم شوهرم خرج نمیکنه کل فیلم برداری و عکس رو میگه ۱۰ بیشتر نمیدم

چه شوهر رو مخی

اگه نداره طبیعیه فیلم بردار در حد ۱۰ شاید پیدا کنین ولی فیلم خام میده بهتون😄😄😄

فکر آتلیه هم از ذهنت بنداز بیرون

کلا یه ۱۰۰ حداقل براش در نظر بگیر

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره

2825
2823
2791
2779
2792