2777
2789
عنوان

توزوخدابیابین😭😭

97 بازدید | 5 پست

بچهاچندشبی هستتش یهوازخواب میپرم بیدارمیسم بعدش یهودقلبم تک‌ون وحشتناک میخوره ازترس بدونه اینکه چیزی باشه یا اینکه بامغذم هماهنگ باشه مثلابه غذادارم فک میکنم چون یهوگشنم بو امایهوهری دلم ریخت بدونه هیچ دلیلی نمی‌دونم متوجه میشی یانه😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هی کوفتش بزننن زندگیم با استرس نابودشدکلی مرضای ناشناخته تجربه کردم😭

خواهرم عزیزم گلم چرا خودت رو درگیر چیزهای بی ارزش میکنی سعی کن خودتو از استرس دور کنی ورزش کن خودتو سرگرم کن فکرتو مشغول چیزهای خوب کن شاد باش موزیک گوش بده برو بیرون بگرد بخدا خوب میشی فقط باید از ناراحتی و استرس دور بشی 

خواهرم عزیزم گلم چرا خودت رو درگیر چیزهای بی ارزش میکنی سعی کن خودتو از استرس دور کنی ورزش کن خودتو ...

بخداهمه اینایی که میگی میکنم ،من زندگی فوق وحشتناکی داشتم الآنم گاهی شوهرم عصبیم می‌کنه اماامروزخیلی روفرم بودم کلابیرون بودم مهمون دعوت کردم شادامایهواین حالت بهم دست میده قبلاپانیک میشدم میترسم بازاونطوری بشم نزدیک سه سال آلپرازولام خوردم بابدبختی ترکش کردم میترسم بازدچارش شم

بخداهمه اینایی که میگی میکنم ،من زندگی فوق وحشتناکی داشتم الآنم گاهی شوهرم عصبیم می‌کنه اماامروزخیلی ...

عزیزن تورو خدا سعی کن خودتو از همه چی دور کنی فقط به فکر ارامش باش به چیزهای منفی فکر نکن و حتمن برو تا دکتر قلب و یک اکو قلب بده و ببین قلبت در چه حال هست با اینکه مشکلت عصبی هست و باید همیشه اروم باشی