2777
2789
عنوان

کچل کردن سرش😠

171 بازدید | 17 پست

چندماهه درمورد کچل کردن حرف پیش می‌کشیدمنم دیدم خیلی گیرداده گفتم فلان قدربهم بده راضی بشم اونم گفت باشه ولی خیلی زیاده ندارم فلان من ازعمداینوگفتم که نتونه اونم بازگیردادنصفش کردگفتم باشه اوکیه ولی فقط برای یکبار،شغلش شهردیگه ست دیدم بعدازچندروزاومده چی میبینم!رفته موهاشوازته زده فقط نیم سانت مونده میدونست خیلی بدم میادحتی صحبت کرده بودیم قبلاًکه اگه زمانی کچل شدی بریم کاشت موانجام بده، خب شماجای من باشین چیکارمیکنین

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه میدونم آخه تابستونم نیست خودمو قانع کنم اصلانمیدونم چه فازیه

احتمالا موهاش یا ریزش داشته یا کم پشت شده کچل کرده پرپشت بشه عین قدیمیا😁😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

من نظرمومیگم اما بش تحمیل نمیکنماونم حق نداره ب من تحمیل کنه

خب وقتی نظرتوبدونه بازبره کاری که دوست داره بکنه یعنی ارزش نذاشته دیگه

خب دوباره درمیاد دیگه عزیزمناراحتی نکن الانم فصل سرماست کلاه میزاره سرش کسی متوجه نمیشه

آخه میدونه خیلی بدم میادتوخانواده ای بودم همه کچل بعدشم الان 3روزه که اومده اصلاًسعی کردم بهش نگاه نکنم بت

به زورحرف میزنم باهاش احترام قائل نشده واسه خواسته ی من

اشکال نداره خودتو ناراحت نکن چند روز دیگ در میاد من از ریش داشتن بدم میاد بهش میگفتم بزن نمیزد

آخه اینقدری که این زده چندوقت که چه عرض کنم چندماه طول میکشه تادربیادفکرکنم

احتمالا موهاش یا ریزش داشته یا کم پشت شده کچل کرده پرپشت بشه عین قدیمیا😁😂

نه اشتباه نکن هیچکدوم نیست ولی همش ازخدامیخوادکه کچل بشه راحت بشه سرش سبک حموم کردن راحت بشه واسش لحظه شماری میکنه مثل پدرش کچل بشه یه روزی 😏

آخه میدونه خیلی بدم میادتوخانواده ای بودم همه کچل بعدشم الان 3روزه که اومده اصلاًسعی کردم بهش نگاه ن ...

اینکه خوبه حداقل کلاه میزاره دیده نمیشه

شوهر من دوسال پیش رفت ریشاشو زد من خونه مامان بزرگم بودم اومد دنبالم یهو دیدمش میخواستم غش کنم شبیه پسر بچه های ۱۵ساله شده بود😂😑

نه اشتباه نکن هیچکدوم نیست ولی همش ازخدامیخوادکه کچل بشه راحت بشه سرش سبک حموم کردن راحت بشه واسش لح ...

عاخی عزیزم جای ما خانوما باشه چیکار میکنه پس😂🤦‍♀️