2777
2789

خودش چقدر در رابطه باهات طبق شرع عمل میکنه؟ادم مذهبی هست ؟ یا برای اینکه در خودرو پیامک حجاب نیاد ؟ یا موارد دیگه؟؟ 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز من از سیاست و این جور چیزا سر در نمیارم ولی فهمیدن گفتن که کاری به حجاب ندارن ، مذهبی هم نیستم ...

چیو فهمیدن؟

شما میگی دولت ول کرده ، دولت اصلا چکار حجاب میتونه داشته باشه وقتی حجاب قانون خداست

یطوری حرف نزنین انگار حجاب ۴۵ ساله اومده توی ایران...

چیو فهمیدن؟شما میگی دولت ول کرده ، دولت اصلا چکار حجاب میتونه داشته باشه وقتی حجاب قانون خداستیطوری ...

گفتم ریپ نزن چون اصلا مذهبی نیستم و کاری به دین ندارم ، حرفمم با تو نبود با استارتر بود 

خودش چقدر در رابطه باهات طبق شرع عمل میکنه؟ادم مذهبی هست ؟ یا برای اینکه در خودرو پیامک حجاب نیاد ؟ ...

نمیدونم قاطی کرد گفت چرا شالتو سر نکردی دلن میخواد خفش کنم به اون چه ربطی داره میترسم فردا پس فردا محدودیت برام بیاره

نمیدونم قاطی کرد گفت چرا شالتو سر نکردی دلن میخواد خفش کنم به اون چه ربطی داره میترسم فردا پس فردا م ...

ووو 

شالم سرت نکرده بودی 

من فکر کردم گفته شالتو بکش جلوتر...

این محدودیت نیست 

حجاب ازادیه

عزیزم شما لطفا نظر نده ممنونم🙏

عزیزم الان انتظار داری چی بهت بگم؟

طبق گفته های خودت 

دوست پسرت یا نامزد یا هرچی 

روی اینچیزا اصول داره و حساسه 

اگر تو اینچیزارو قبول نداری ، کاملا در تضاد هستین سر این موضوع و به مشکل می‌خورین 

یا باید طوری که اون دوست داره بپوشی(که اونم برای خودت میگه)

یا باید بهش بگی من تیپم اینجوریه و تغییرشم نمی‌دم که کلا رابطه رو تمام کنین....

غیر این دو راه ، بقیش بی راهه هست 

نمیدونم قاطی کرد گفت چرا شالتو سر نکردی دلن میخواد خفش کنم به اون چه ربطی داره میترسم فردا پس فردا م ...

اولا باید بدونی مثلا چه شخصیت و عقایدی دارد؟ خشکی مذهب ؟ مذهبی نماس؟ مذهبی واقعیه یا اصلا موارد بالا که گفتم ؟ در ثانی مگه شوهرته یا عقدین میگی دوست پسر حالا نمی‌دونم رابطتون در چه حدیه!؟اما ادوست پسیر فعلا در حد آشنایی هست بیشتر آشنا شو و مواردی این چنینی رو باهاش صحبت کن اگر به اون درک لازم در گفتگو نرسیده رک بگو خودتو بدون 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘