2777
2789
عنوان

صدابیزاری

112 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

متاسفانه من چند وقتیه که خیلی به صداهای آزاردهنده ای مثل خوردن غذا،نفس کشیدن بقیه،نوشیدن آب و و ... حساس شدم عصبی میشم دست خودم نیست اصلا نمیتونم کنار بقیه بشینم و غذا بخورم صداشون اذیتم میکنه دلم میخواد اونارو تا حد مرگ کتک بزنم😐

به صدای زمزمه حتی صدای مداد مغزی روی کاغذ هم حساسم

قبلا این مشکل رو داشتم اما نه به این شدت

کسی اینجا این مشکل رو داره؟چیکار کردین؟واقعا خیلی رو زندگی و روانم تاثیر گذاشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشدت این مشکل و دارم و واقعا اذیتم

من خب واقعا خجالت میکشم به بقیه بگم کنارم که هستن آروم غذا بخورن و ...

مجبورم تحمل کنم😢💔 اما واقعا الان نمیتونم خیلی رو اعصابمه تا نیم ساعت این صداها تو مغزمه...

شما چیکار میکنی؟به بقیه گفتی درمورد این مشکلت؟

من خب واقعا خجالت میکشم به بقیه بگم کنارم که هستن آروم غذا بخورن و ...مجبورم تحمل کنم😢💔 اما واقعا ...

بله گاهی واقعا نمیتونم تحمل کنم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

وای نگو منم جدا از بقیه غذا میخورم، خدا نکنه کسی ته دیگی چیزی سر سفره مهمونی بخوره تا اعماق وجودم چن ...

آره منم همینطوریم

اما خب بعضی وقتا نمیشه مثلا تو مهمونی چیکار کنیم...😅💔

این یه بیماریه؟راهی برای درمانش هست؟

آره منم همینطوریمامت خب بعضی وقتا نمیشه مثلا تو مهمونی چیکار کنیم...😅💔این یه بیماریه؟راهی برای درم ...

فوبیاست 

حتما درمان داره اگه بری پیش تراپیست 

من تو مهمونی خیییلی تحمل میکنم، حتی صدای بهم زدن قاشق چنگل میره رو مخم 

آره منم همینطوریماما خب بعضی وقتا نمیشه مثلا تو مهمونی چیکار کنیم...😅💔این یه بیماریه؟راهی برای درم ...

من به صداهای دیگه هم حساسم مثل تلفنی حرف زدن افراد تو اتوبوس، اینکه باصدای بلند باهم حرف میزنن 

حتی اینایی که از کله ی صبح تو اتوبوس با تسبیح پِس پِس میکنن

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

فوبیاست حتما درمان داره اگه بری پیش تراپیست من تو مهمونی خیییلی تحمل میکنم، حتی صدای بهم زدن قاشق چن ...

👍👌🥲

واقعا خیلی بد و غیرقابل تحمله کاش بقیه هم درک میکردن و یه کم مراعات می‌کردن...

چیکار کنم پس؟سعی میکنم توجه ای نکنم اما واقعا نمیشه

برو درمان کن داری دچار وسواس میشی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫