zmdoel مدیر عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 217 عنوان شب اول خوابگاه | مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 147 پست حس عجیبیه ساعت ها دور از خونه، اینده ای نا معلوم، ادمای جدید، اینکه ایا ارزشش رو داره یا نه ...بقیه همه خوابن با اینکه دیشب ۲ ساعت خوابیدم خوابم نمیبره 1404/07/26 | 23:12 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 8551 خلاصه ک نمیدونم درس خوندنم اشتباه بوده یان سربلزی رفتنم کار درستی بوده یان در کل گیج گیجم 🥲🥲💔میخواین بیشتر و واضح تر باهم بحرفیم🤝 ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4744 نگران نباش انشالا همه چی بزودی درست میشه اوضاعمون تغییر میکنه چ تغییری؟ اوضاع بدتر نثمیشه کبهتر نمیشه استندبایِ حاجی🙌🏼
عجیبم_غریبم عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2388 استرس ک چ عرض کنم استرس کل وجودمو گرفته هیچ درمانی نداره جز ارامش و مثبت اندیشی با کسی که منفیه حرف نزن جاهای غم نرو روانتو ازاد کن خوب فکر کن همه چی دست توعه زندگیه توعه تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
zmdoel مدیر استارتر عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 217 اره حتما انجام میدم اموزشگاه ها خیلییی اذیت میکنن حقوق نمیدن یوتیوب عالیه اگر بتونید مخاطب جذب کنید و ویو بگیرید واقعا از صد تا شغل بهتره جون درامدش به دلاره موفق باشی
عجیبم_غریبم عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2388 یوتیوب عالیه اگر بتونید مخاطب جذب کنید و ویو بگیرید واقعا از صد تا شغل بهتره جون درامدش به دلاره موف ... مرسی عزیزم دعا کن بشه تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4744 اره عالی میشه اینجوری والا الان به ما جلسه ایی ۹۰میدن فکر کن 😂😂😂من در روز ۳تا کلاس دارم ۴روز درهف ... این چیژی ک من میگم جوابه چون دوستم داره انجام میده. دمشما گرم ک میتونی تدریس کنی این خیلی خوبه. من فقط میتونم کارمو راه بندازم با زبان در همین حد بلدم استندبایِ حاجی🙌🏼
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7202 چ تغییری؟ اوضاع بدتر نثمیشه کبهتر نمیشه زیر پوست شهر خبرایی هست که انشالله بزودی مثل بمب صدا میکنه به اینده خوشبین باشید
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4744 🥲🥲💔میخواین بیشتر و واضح تر باهم بحرفیم🤝 مشکلی ندارین درخواست بدم؟ استندبایِ حاجی🙌🏼
عجیبم_غریبم عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2388 این چیژی ک من میگم جوابه چون دوستم داره انجام میده. دمشما گرم ک میتونی تدریس کنی این خیلی خوبه. من ... اولین شاگرد انلاینم 😁😁😁🤣🤣 تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4744 هیچ درمانی نداره جز ارامش و مثبت اندیشی با کسی که منفیه حرف نزن جاهای غم نرو روانتو ازاد کن خوب فکر ... این افراد منفی روواقعا قبول دارم. من خواستم مغازه بزنم شاید. باورتون نشه پشیمونمکردن با حرفاشوون منم فعلا پشیمون شدم استندبایِ حاجی🙌🏼
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4744 زیر پوست شهر خبرایی هست که انشالله بزودی مثل بمب صدا میکنه به اینده خوشبین باشید ای بابازیر پوست شهر قرار چی بشه؟ دلمون ب این خوش باشه؟ شما فک کردی برن قراره اتفاق خوبی بیفته؟ جز تجزیه طلب جیژی نمیشه استندبایِ حاجی🙌🏼
عجیبم_غریبم عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2388 این افراد منفی روواقعا قبول دارم. من خواستم مغازه بزنم شاید. باورتون نشه پشیمونمکردن با حرفاشوون م ... اخه ادم بترسه انجام نده مگه میشههه توهرشرایطی یه چراغ امیدی هست تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️
نقی___معمولی عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 4744 اولین شاگرد انلاینم 😁😁😁🤣🤣 اره واقعا😂 من با لرنیت و یوتیوب میخونم استندبایِ حاجی🙌🏼
عجیبم_غریبم عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 2388 اره واقعا😂 من با لرنیت و یوتیوب میخونم ای زرنگ زیر پوستی رد کردی ها🤣 تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️