2777
2789
عنوان

شب اول خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 147 پست
مدیریت دولتی

می فهممت با اینکه خوابگاه نیستم ولی بقیه احساساتم دقیقا مثل خودته بیشتر به خاطر اینده نگرانم واقعا نمیدونم چی میشه کار پیدادمی کنم یا ن🥲

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رشتت؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

اول اینکه موفق باشی عزیزم بعدشم عادت میکنی خوابت و همه چی تنظیم میشه بعد اونم دلت خیلی برا این روزا تنگ میشه 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

الان فقط حال مادرت 🤦

خیلی گریه کرد🥲 بابام باهام تا خوابگاه اومد لحظه اخر بغلن کرد بغض کرده بود رفت 

خیلی به بابام وابسته بودم چون سنش هم زیاده ۷۰ و خورده ای هست خیلی به من وابسته بود خیلی سختشه