دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.
من خالم زد اول مث شتر شد دو روز بعد ورمش خوابید البته یاد نزده بود یک لب بالا
دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.
آره مخصوصا اگه اولین بارته احتمالا فردا گریه ت بگیره😂ولی نگم از بعدش اینقد خوشگل میشه که از جلو آین ...
اره بار اولمه میخوام گریه کنم همون ثانیه تزریق هم اینجوری بوداا انجام لبام گذاشتن تو مشک کشیدنش 😭 دعا کنید اوکی شه بعد حس میکنم لبای بالام بزرگ تره این بخاطر ورمه یا ژلشه؟
یعنی میگی اوکی میشه قشنگ مثل شتر شدم استرس گرفتم نمیخوام مثل این پلنگا بشم و مثل همه 🤒
🤣🤣
نه بابا نگران نباش خیلی بهتر میشه
چند سی سی زدی؟