2777
2789
عنوان

اگر تو خیابون...

271 بازدید | 13 پست

اگه تو خیابون ببینید خانمی شالش از سرش افتاده میرید بهش تذکر بدید؟یا خیلی عادی از کنارش رد میشید.

تعداد رای : 20
نظرسنجی
خیلی عادی رد میشم
17
85%
تذکر میدم
1
5%
ازش حمایت میکنم اگر کسی بهش حمله کنه
2
10%

اره میرم میگم همه چیتون به من ربط داره دوس پسرتون حجابتون😐😐بکش بالا خانوم تا دلار نکشیده بالا😐😐

😂←بــه والدین خود احترام بگذارید شاید که پدر و مادر واقعی شما باشند.            _امام جمعه استانبول😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من چه ربطی داره😞خیلی عادی رد میشم 

لایکت کردم😆

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

من خودم محجبه ام ولی به نظر و عقیده ی همه احترام میذارم هر کس عقیده ی خودش و داره و با تذکر عقیده ی کسی عوض نمیشه...

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
الهی همین بلا سر ممدت بیاد    

😂😂😂😂😆😆😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

ففط میخوام بدونم اون یک نفر که زده تذکر میدم به چه حقی میخواد این کارو بکنه !!! 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄