2821
2789
عنوان

ازدواج سنتی

468 بازدید | 33 پست

مگه تو ازدواج سنتی نباید طرف پولدار باشه یعنی خب چون عشقی وجود نداره بینتون پس باید ازدواج منطقی باشه و طرف خیلیییی پولدار باشه که تو همچین ازدواجی بکنی دیگه

بعد چرا اینجا یه سریا به خواستگار های بی پول و هیچی ندارشون فرصت میدن؟

خب تو که حسی بهش نداری چرا باید با بی پولیش و شرایط بدش کنار بیای؟

حالا آدم خوشش از پسره میاد و خب یه تایم طولانی باهاش بوده بهش وابسته شده و با بیشتر جنبه های شخصیتیش آشنا شده حسشون دو طرفه اس بعد ميگی خب پول نداره فدای سرش 

واقعا درک نمیکنم

ازدواج سنتی اتفاقا مصداق ازدواج آسانه

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب معیارمون چیز دیگه است برای من به شخصه اخلاقش و اینکه ایمان داشته باشه با هیچ دختری نبوده باشه و اینا مهم بود و انتخابش کردم عاشق هم شدیم و کنار هم زندگی داریم میسازیم خداروشکر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شرایط زندگی خیلییی سخت شده 

نمیشه از یه پسر ۲۶،۷ساله اندازه پیرمرد ۸۰ساله انتطار داشت که 

بعدشم خیلیی از اونایی که سنتی ازدواج میکنن خواستکارای سنتی تنها راه اشناییشون هست ، نمیتونن یا نمیخوان با پسرای مختلف دوست بشن 

افرین😂 سوال منم هست

بعد میبینی طرف سنش کمه

یارو پسره نه حقوق مکفی داره نه خونه نه ماصین درست حسابی

بقیه هم میگن اگه آدم خوبیه بله بگو

ببخشیدا از کجا باید بفهمه آدم خوبیه؟

همه میگن تو سنتی ۶ ماه شناخت پیدا میکنیم

کدوم شناخت؟ رفتن توی اتاق خونه پدر مادرتون سوالای خنده دار پرسیدن؟

یا هی مهمونی رفتن خونه این عمه و اون خاله؟

یه وقتایی فرهنگ پایین و وابسته دونستن هویت خودشون به شوهر باعث میشه به هر قیمتی ازدواج کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چی بگم به نظرم منطقیش اینه تو این نوع ازدواج هم پسر و هم دختر یه نفعی برای هم داشته باشن یا یه نفعی ...

دقیقا منم نظرم همینه و گرنه که خب چه کاریه 

حالا من کلا با ازدواج مشکل دارم ولی سنتیش دیگه خیلی عجیبه 

اگه خانوادت باهات بد رفتار میکردن هر روز اروزی مرگ داشتی و تو خونه کسی آدم حسابت نمیکرد هر روز جنگ عصاب هر روز سرزنش و .. و .. توام با پسری ک هم پول نداشت هم قیافه سنتی ازدواج میکردی که از اون جهنم نجات پیدا کنی 

دقیقا منم نظرم همینه و گرنه که خب چه کاریه حالا من کلا با ازدواج مشکل دارم ولی سنتیش دیگه خیلی عجیبه

منم کلا مشکل دارم با هر دو نوعش

پدر و مادر خودم عاشق و معشوق بودن برای رسیدن به هم دیگه از خانوادشون گذشتن ولی الان مثل چی به جون هم افتادن :/

بنطرم پول هم هیچ کارس ت زندگی درسته مهمه اما ب اندازه اخلاق نه فقط اخلاق داشته باشه کافی پول هم با ک ...

خب تو ازدواج سنتی چطور میشه اخلاق و شخصیت رو متوجه شد مثلا کلا بین خواستگاری تا ازدواجشون دو ماه فاصله اس تو این دو ماه چی رو میخواد بفهمه خب اول همه رابطه ها قشنگه حالا شاید ذوقم داشته باشن که دیگه بدتر