2777
2789
عنوان

پسر دختر باز

65 بازدید | 5 پست

پسرایی ک دختر زیاد فالو دارن یا کلا با دختر زیادی همزمان تو رابطه ان همچین پسرایی قصدشون سرگرمی؟ 

و کلا موقع ازدواج چطورین؟ مخصوصا اگر کسی بگه ازدواجم وسواس دارم و برام مهمه

باهمه یه دوری زده ودنبال دخترآفتاب مهتاب ندیدست بعدازدواجم ادامه میده

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم سرگرمی چیه اتفاقا کاملا جدیه  یه کاروانسرا اجاره میکنه، با همه‌ی اون دخترا ازدواج میکنه میرن اونجا زندگی میکنن،

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

اره دیگه قصدشون خوش گذرونی و تفریحه بعد ازدواجم فرقی نمیکنه چون اونا همون ادمن عوض که نشدن فقط چون شاید یکم محدودتر بشن مخفیانه تر و کمتر به کارهاشون ادامه بدن

کاربر آقا

ثابت نیست!!

مورد بوده الان زندگی خوبی دارن و خانمش آدم حسابیه و مورد دیگه داریم خانومش نفسشو بریده...

درکل آدم نمیشن، مدلشونه، آب ببینن شنا دوباره یادشون میوفته...

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.