2777
2789
عنوان

سونو ی سینه،

183 بازدید | 19 پست
بچه ها امروز رو لباس زیرم فک میکنم خون بود ولی فک کنم به زنگ لباس بیشتر شبیه بود هرچی فشار میدم ترشحات خاکستری میاد .نمیدونم چیکار کنم میترسم برم سونو سینه برام دعا کنید تو رو خدا مهتاجم یه صلوات برای سلامتیم بفرستید تو رو خدا
باشد که غم خجل شود از صبر ما...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا چند وقت بعدش بود.

تا یه ماهی بود. سونو رفتم گفت نه توش شیره نه چیزه خطرناک گفت چربیه جم شده. باید جراحی کنی. رفتم پیشه دکتره خانوادگیمون گفت جراحی بخوای بشی تیع میزنن جاش میمونه روسینت شاید بعده ها ناراحت شی به نظره من حولرو با اتو گرم کن نگه دار روسینت . منم همین کارو کردم بعده یه مدت اون چربیه اب شد. 

تا یه ماهی بود. سونو رفتم گفت نه توش شیره نه چیزه خطرناک گفت چربیه جم شده. باید جراحی کنی. رفتم پیشه ...

برای توام انگاری رگ بود 

برا من انگاری یه عالمه رگ قلمبس 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
برای توام انگاری رگ بود  برا من انگاری یه عالمه رگ قلمبس

نه عزیزم چیزی از رویه سینم معلوم نبود مصه رگ باشه. فقط بافته سینم مصه گردو قلمبه بود که دکتر گفت چربیه. حتمن برو دکتر. همین فردا برو سونو گرافیو مامو گرافی

نه عزیزم چیزی از رویه سینم معلوم نبود مصه رگ باشه. فقط بافته سینم مصه گردو قلمبه بود که دکتر گفت چرب ...

تو بارداریم ۳ بار دکترم معاینه کرد و گفت واسه شیردهیه اما من حالم اصلا خوب نمیشه 

اون سینم دردم داره 

خیلیییی میترسم اصلا حالم خوب نیست به نظرت چیزیه ؟

نه عزیزم چیزی از رویه سینم معلوم نبود مصه رگ باشه. فقط بافته سینم مصه گردو قلمبه بود که دکتر گفت چرب ...

برا منم از تو انگاری رگ قلمبس از رو اصلا معلوم نیست