2821
2789
عنوان

مارک توستر

278 بازدید | 6 پست

سلام ميخام توستر بخرم مارک گوسونیک 48لیتر.. بنظرتون مارکش خوبه؟ خودم پنکه و مخلوط کنم همین مارکه تاحالا خراب نشده و زیاد هم استفاده کردم.. تا حالا کسی توسترشو نداشته؟ 

یاد بگیر اگه بدی کردن بت...صاف کنی ولی نره لبخندت.. 😉😁

من اول توستر لوکسل پارسال خریدم عالیه یعنی یه هفته تحقیق کردم تا خریدمش

هم اینکه پشم شیشه دا ه و عایقه گرما هدر نمیره 

شیشش دو جدارس

و توش اومیله ها که گرم میکنن توشو  خطی نیست به شکل مارپیچه اینجوری پخت یکنواخت انجام میشه

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال از بازار ۳۸۰ گرفتم توش همه چی پختم

گوشت.مرغ بریون.پیتزا کیک .....

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
من اول توستر لوکسل پارسال خریدم عالیه یعنی یه هفته تحقیق کردم تا خریدمش هم اینکه پشم شیشه دا ه و عا ...

لوکسل چند لیتر خریدی؟ 42لیترش دویست بود

یاد بگیر اگه بدی کردن بت...صاف کنی ولی نره لبخندت.. 😉😁
لوکسل چند لیتر خریدی؟ 42لیترش دویست بود

نمیدونم زادم نیست ولی بزرگترین سایزشو گرفتم

من اول توستر لوکسل پارسال خریدم عالیه یعنی یه هفته تحقیق کردم تا خریدمش هم اینکه پشم شیشه دا ه و عا ...

گلم‌ازتسترت‌راضی‌هستی‌هنوز‌؟منم‌میخوام‌لوکسل‌بخرم‌میگن‌خشک‌میکنه