از بچگی همینجور بودم چون هیچکس درکمنمیکرد و همیشه هرچیزی من مقصرش بودم حسابکنید مرغمون تخماش جوجه نشد مادرم گفت طبق گفته قدیمیا چون تو با جسم خسته اومدی رو سر مرغ باعث مردنشون شدی اینقدر زدن تو سرمکهمقصر همه چیزم وقتی عادیم راه میرم استرس دارم که کسی نگه من مقصر فلانم از همون موقع تو رویای خودم زندگی میکنم باخودم حرف میزنم خودم میشنوم ادمای تو خیالم با من خوبن و منو ادم خوبی میدونن قدرم میدونن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من قبلا اینطوری بودم شبا با خیال پردازی خوابم میبرد
حتی صبح ها دوست داشتم زود شب بشه که این کارو بکنم ولی الان دیگ نمیتونم..دلم میخواست دوباره میتونستم ولی اگر گوشی رو کنار بزارم فقط نشخوار فکری اذیتم میکنه
هی منم همنجوزی بودم از شانس بدم با همچین ادم خودشفیته که شدید منو مقصرم میکرد ازدواج کردم الان ب طلاق کشیده شد سعی کن با ادمایی ازدواج کنی که خیلی حمایت گر و فهمیده باشه وگرنه داغون میشی