2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

52 بازدید | 9 پست

منو رلم رابطمون یکماهه قطع شده میخوام برم سمتش فقط موندم نصفه بهش زنگ بزنم، بیداره این تایما. یا از اینستا پیام بدم اسمشو صدا بزنم مثلا؟

و چی بهش بگم که رابطمون دوباره شروع بشه ولی به شرط تغییر رفتارش. 

عذاب وجدان دارم از اینکه فکر کنه رهاش کردم میخوام بهش بگم من ترکت نکردم فقط بخاطر رفتارات نیاز به فاصله داشتم منتها بی مقدمه نمیشه اینو گفت یکم راهنماییم کنین لطفا

نرو بنظرم سبک میشی

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بعدا پشیمون شم که نرفتم چی؟ شاید اونم منتظر من بود.

نمد

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

اگه دوست داشت صد بار پیام. میداد بهت و خوپشو تغییر میداد

انگار تازه داشت یه حسی درونش ایجاد میشد که ارتباطمون قطع شد و انگار دیگه ناامید شده باشه سرد شده باشه،

واسه همین میخوام منم یه حرکتی کرده باشم.

مغروره پیام نمیده

انگار تازه داشت یه حسی درونش ایجاد میشد که ارتباطمون قطع شد و انگار دیگه ناامید شده باشه سرد شده باش ...

خودتو توجیح نکن تا کی مغرور فک کن رابطط خوب شد و خواستی ناز کنی و قهری کنی منتظر میمونی تا پیام بده اما اون بخاطر مغرورش پیام نمیده و دلت میشکنه اونوقت چی