2821
2789
عنوان

بچه ها کمک

86 بازدید | 21 پست

پودر کیک آماده گرفتم بچه ها بنظر دودرش زیاد میومد تقریبا نصفشو ریختم چون ظرفم کوچیک بود …الان چیکار کنم ؟ اشتباه کردم ؟ باید همشو میریختم ؟ کمکککک ظرفمم پیرکسه قالب کیک نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره میپزه؟ 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

داره میپزه؟

مگه خورشته خخخخ کیک باید سریع پف کنه سریع اماده شه داره میپزه برای قرمه سبزیه که باید جاافتاد بشه

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

بله

بارهای اول همه خراب میکنن اشکالی نداره عزیزم

کم کم بهتر میشی یه روز کیک اسفنجی درست میکنی

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

نه نصف نکردم 😭😭

خب چرا نصف نکردی پس ؟ مواد رو نصف کردی باید تخم مرغشم نصف میکردی

اون از الان خراب شده حساب کن