2821
2789
عنوان

اولین بار 🦋

592 بازدید | 80 پست

شاید برای اولین بار حدودا کمتر از دوهفته یا سه هفته پیش فهمیدم ناخواسته باردار شدم

هر روز خودم رو سرزنش میکردم 

که چرا و چرا 

چطور شد 

چرا اصلا باید بشه 

چرا من؟؟ 

ولی سه روز پیش همون نینی کوچولو که هنوز فکر نکنم به قدری رسیده بود که بتونه تپش قلب داشته باشه از پیشم رفت

رفتنش هم ناخواسته بود 

نمیدونم ولی حداقل شاید تا یک هفته خودم رو گول زدم یا سرزنش کردم 

اما نمیخواستم از دستش بدم 

ولی رفت... 

شاید حکمتی داشته 🖤

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@چرچیلم‍ @_vampi_‍ ععععع راس میگی دیووونه چقددد بیشوری تووووو ناراخت شدم تو ک خیلی بچه دوست داشتی چ ...

نمیدونم خودمم 

هفته اول شوک بودم خیلی شوک 

دیگه گذشت 

شاید برای اولین بار ناخواسته باردار شدم یعنی خودت نمیدونی چند بار ناخواسته باردار شدی؟

یعنی اولین بار که باردار شدم ناخواسته بوده یعنی چی عزیزم فهمش سخته؟ 

ععع الان بهتری روحی روانی جسمی ؟کورتاژ شدی؟؟

اره اوکیم 

زیاد درد اینا نداشتم 

یکم روحی بهم ریختم

@چرچیلم‍ @_vampi_‍ ععععع راس میگی دیووونه چقددد بیشوری تووووو ناراخت شدم تو ک خیلی بچه دوست داشتی چ ...

عزیزم

حتما حکمتی در کار بوده

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

شما جملت اشتباهه چرا به فهم ربطش میدی

عزیزم اگر یکبار دیگه بخونی فکر نکنم جملم ایرادی داشته باشه 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز