2777
2789
عنوان

چجوری عشقتون رو فراموش کردین

66 بازدید | 10 پست

مدام افکار خودکشی دارم

تا میام زوری بخندم خنده رو لبم خشک میشه

دارم جا میزنم نمیتونم کارای روزمره رو انجام بدم

غذا به زور میخورم

بخدا که این حق من نیست💔

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸

چند وقته عزیزم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فراموش نکردم بیخیالش شدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

ازدواج کردم به بچه دارم هنوز ب فکرشم دلم میخواد یه دقیقه ببینمش

ترس از این روز رو دارم

میتونی یکم از شرایطت رو بگی؟

چجوری تونستی با یکی‌ دیگه بری زیر یه سقف؟چه حسی داره

آخه منم مجبورم میکنن به ازدواج💔🙂

داستان زندگی‌منو‌گوش کن

یه روز خلر نامزدی به من رسید انقدددد فکرم مشغول بود که نگو 

به جایی رسیدم‌که هیچ صدایی نمیشنیدم 

رفتک دکتر نوار گوش گرفت مشکلی نبود عکس از فک و ....

بازم‌مشکلی نبود تهش روانشاسی تشخیص داد که مغزم آنقدر درگیره و بهش شوم وارد شده که قدرت تحلیل صدا رو نداره

یه ماه اینجوری بودم به زور از خدا خواستم

نامزدی به هم‌ خورد الان شوهرمه ۳ ساله ازدواج‌کردیم الان فهمیدم مشکل نازایی داره!

دیدی از خدا نباید زوری بخوای الان من دیگه باید حسرت بچه یخورم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

داستان زندگی‌منو‌گوش کنیه روز خلر نامزدی به من رسید انقدددد فکرم مشغول بود که نگو به جایی رسیدم‌که ه ...

فراموش کردن خیلی سختتره

آخه چجوری فراموشش کنم 

ترس از این روز رو دارممیتونی یکم از شرایطت رو بگی؟چجوری تونستی با یکی‌ دیگه بری زیر یه سقف؟چه حسی دا ...

من بعد اون عاشق شوهرم شدم ولی وقتی دیدم شوهرم بده به اون فکر میکنم اون خیلی پیگیر من شد حتی بعد ازدواج من دیگ نمی‌خواستم چون اونم ازدواج کرده