2777
2789
عنوان

توروخدا بگین؟؟؟

128 بازدید | 10 پست

سلام کسی بوده که باقهرو دعوا ازخونواده شوهرش جداشه وشوهرشم موافق جداشدن نباشه ؟؟؟؟اگه بوده بعدا رابطتتون باشوهرتون خوب شده یایادش مونده؟؟

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب معمولا مردا هیچ وقت خانوادشونو ول نمیکنن.

اکثر اوقات بعد ی مدت میرن سمت خانوادشون.مخصوصا اینکه میگی آقاهه ناراضی بوده

حال من مثل اسیریست ک هنگام فرار،یادش آمد ک کسی منتظرش نیست؛نرفت😢

اره من گفتم بهش دیگه خونه مادرشوهرم نمیرم اگه میخوای تو با پسرت برو؛اونم گفت بدون تو نمیرم الان هم رابطه و اعصاب خوبی داریم تمام مشکلات زیر سر خانواده شوهره😎

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن 
چي شده

خونه مستقل ندارم باخونواده شوهرمن سه ساله توی یک واحد باهرزبونی ب شوهرمو خونوادش گفتم خونه میخام نفهمیدن مجبورم  کردن برم قهر دوروز بچمم ول کردم براشون بعد دوروز اومدن سراغمو قول دادن برام خونه بگیرن مامانم گفت یاطلاقش بده یاخونه بگیر پدرشوهرم انقد التماس کرد تااجازه داد تا ببرنم شوهرم راضی نیست چون حاضرنی خرج کنه باهام سرده میگم بعدها هم اینجوره/؟؟

بعد خونوادش میگن اگه تودوسش داشتی مجبورش نمیکردی خونه بگیره ایا باید خودمو فدا میکردم برای اون که یک درصدم قید من نی و نمیدونه ناراحتی اعصاب گرفتم

خونه مستقل ندارم باخونواده شوهرمن سه ساله توی یک واحد باهرزبونی ب شوهرمو خونوادش گفتم خونه میخام نفه ...

بیشعورها چقد احمقن

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن 

چقدر فکرای احمقانه ادم هر چقدر استقلالش بیشتر باشه بیشتر ترقی میکنه .تا زمانی که  نزدیک خونه مادر شوهرت باشی هم تو زندگیت سرک میکشن با حرفاشون ناراحتت میکنن وهم اینکه از زندگی و پیشرفت عقب میمونی .بهتر کمکن با محبت و زبون خوب به شوهرت بفهمونیی دو ر بشی از خانوادهاش بهتر هست حالا خونه مستقل بگیری دلیل بر این نیست که بخاد از خانوادهاش دور باشی .والا ادم هر چی از فامیل و خانواده شوهر دور تر باشه اسایشو ارامشش بیشتر ه هست .انشالله به یاری خدا به خواسته ات میرسی اما جوری برخورد نکن ه شوهرت احساس کنه از خانوادهاش بیزاری ..اتفاقا بالعکس بزار احساس کنه بهشون محبت داری و دوسشون داری .