2777
2789
عنوان

واقعا چیکار کنم

195 بازدید | 28 پست

عکسم رو میزارم من بینی ام به چهره ام میاد ولی انقد همه عمل کردند من امروز تصمیم گرفتم عمل کنم ولی رلم میگه به ولاعلی قسم دست به صورتت بزنی رابطه رو تمومش میکنم میگه بینی ات خوشگله به صورتت میاد ولی والا انقد همه عملی شدن آدم حسش یه جوریه،بمونید عکسم رو میزارم و تو دانشگاه ما ۹۸درصد همه عمل کردن انقد هم خودشون میگیرن انگار از یه سیاره دیگه اومدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی خوبه ول کن اخه بخدا خیلیا بینی شون خوب بود با عمل زشت کردن الکی بری زیر تیغ جراحی چیکار

من خودم بخدا قیافم خوبه کلی لباس های گردن قیمت میپوشم همیشه شیک و مرتب و خوشبو هستم اما انقد همه تو دانشگاه عمل کردن و خودشون میگیرن حس میکنم من دربرابر اونا کمبود دارم

چههه خوشگللل و ناااز و خوش هیکلیییی اصلااا نیاز نداااریییی همینطور طبیعی عالی هستیی

فدات عزیزم باورکن امروز با رلم سر همین مدام بحث داشتیم ولی انقدر در برابر عملی ها اعتماد به نفسم گاهی کم میشه

فدات عزیزم باورکن امروز با رلم سر همین مدام بحث داشتیم ولی انقدر در برابر عملی ها اعتماد به نفسم گاه ...

من خانم پزشک و استاد دانشگاه و.. اطرافم زیاد دارم و واقعا اکثرا نچرال هستن. خوشگل هستی فقط رو اعتماد به نفست کار کن 

من خانم پزشک و استاد دانشگاه و.. اطرافم زیاد دارم و واقعا اکثرا نچرال هستن. خوشگل هستی فقط رو اعتماد ...

دقیقا اعتماد به نفسم کمه بمون الان یه عکس از روبه رو هم بزارم