2777
2789
عنوان

فولیک اسید

356 بازدید | 12 پست

خانما سلام من چهارروز سقط کردم و امروز دیگه از صب خون ریزی ندارم .... روزی ک سقط کردم دوساعت بعد سونو دادم ک گفت هیچی نمونده اما بعد پایان خون ریزی هم محض احتیاط برم من میخوام بعد اولین پریودی اقدام کنم مجدد میدونم خطرناکه اما دارم تمام تلاشم و میکنم بدنم آماده باشه دلیل سقطم و دکتر گف لازم نیس بدونیم و اینکه من از طرف خانواده همسرم تحت فشارم تو روم نمیگن اما ب گوشم میرسه میگن من مشکل دارم  ..... بااینکه اولی بود خودمم خیلی بی قراری میکنم ..... خلاصه اینا رو گفتم ب این برسم ب نظرتون مصرف فولیک اسید و مجدد شروع کنم

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

احازه بده بدنت استراحت کنه بعداقدام کن که خدای نکردمنجربه سقط بعدی نشه،تازه مامانم و دوستم وجاریم وهمشون اولیشون سقط شده وهیچ اتفاق هم نیفتاده راحت بعدیهارو آوردن،اصلا نگران نباش فقط هم با پزشک مشورت کن

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
احازه بده بدنت استراحت کنه بعداقدام کن که خدای نکردمنجربه سقط بعدی نشه،تازه مامانم و دوستم وجاریم وه ...

پزشکم  ک گفت ی ماه دیگه مجدد بیا من آزماش قبل بارداری اولم همه چیزش اوکی بود من تحمل حرف و حدیث ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگر فک کنی کارت ب طلاق میکشه 

کسی که به خاطر بچه آدمو بخواد همون بهتر که نخواد

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
پزشکم  ک گفت ی ماه دیگه مجدد بیا من آزماش قبل بارداری اولم همه چیزش اوکی بود من تحمل حرف و حدیث ...

تحمل حرف وحدیث الان خیلی راحتتراز تحمل حرف وحدیث بعد ازسقط دومه ،کمی تحمل کن وباهمسرت پیش پزشک برو وبه پزشکت بگوکه این اطمینان خاطربه همسرت بده که اتفاق خاصی نیست برای هرکسی ممکنه پیش بیاداصن شاید سقط ناشی از اسپرم معیوب بوده،حرف بقیه هم اصلا توجه نکن 

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
اره خیلی سخته-اگ بازم باردار شدی پیش هیچکس نگو تا دو س ماه

نه این دفعه تا زمانی ک شکمم بیاد جلو نمیگم دفعه اول بچه قلبش زد ب خانواده شوهرم گفتم سه روز بعد قلبش از کار افتاد

کسی که به خاطر بچه آدمو بخواد همون بهتر که نخواد

شوهرم عاشقمه وقتی بچنون سقط شد ریشاش سفید شد حتی دیگه خونشون میره حرف نمیزنه اما طفلی خیلی تحت فشار خسه شده از حرف و حدیثا