2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید....

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست
نمیخوام کسی ازار ببینه.فقط تحمل یه استرس دیگه را ندارم.واقعا نمیدونم چکار کنم😭

خیلی واضح از ترس ها و نگرانی ها و استرس هاتون با همسرتون ( در محیط آروم) صحبت کنید و با هم به یه تصمیم مشترک برسید ک بعدا باعث آرامش و دلگرمی هر دوتون باشه ، نه منشا دوری و فاصله گرفتن تون از هم دیگه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شرایط شما رو داشتم ولی شبش یه تلفن زدم و گفتم که فردا میرم زایمان و خدافظ .... برامم مهم نبود با ...

تو بیمارستان مشکل نداشتین؟مثلا شیر بدید یا کارای خودتون را انجام بدید؟ راستش اصلا نمیخوام کسی کارامو انجام بده.

یه خواهر یا دوست صمیمی باهاتون باشه بهتره که تو اون محیط تنها نباشید

حضور یک همراه خانم واقعا لازمه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 

[QUOTE=57088783]تو بیمارستان مشکل نداشتین؟مثلا شیر بدید یا کارای خودتون را انجام بدید؟ راستش اصلا نمیخوام کسی کارامو ...[/QUOمامانم اومد ولی حتما یکی باید باشه که بچه رو رو سینه بذاره و جاشو تعویض کنه

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
خیلی واضح از ترس ها و نگرانی ها و استرس هاتون با همسرتون ( در محیط آروم) صحبت کنید و با هم به ی ...

ممنونم. تو این زمینه دارم بهش زور میگم.این عذابم میده.من میخواستم رابطه ها را درست کنم.نمیدونم کجا اشتباه کردم که اینجوری شدش.البته قبلش هم دعوا بود ولی همه چیز درست شده بود.انگار همه منتظر بودن من تو دوران حساس باشم تا حالمو جا بیارن😅

یه خواهر یا دوست صمیمی باهاتون باشه بهتره که تو اون محیط تنها نباشید حضور یک همراه خانم واقعا لازمه

بله اینو قبول دارم.ولی خواهرم هم در حقم خواهری را تمام کرد.😁😁😁بدون این که در جریان باشه زنگ زد هر چی دلش خواست گفت.خاله ام میتونم بگم ولی میترسم مادرم حساب اونم برسه😅