2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کو خواستگار خوب ؟یه مشت پسر هیچی ندار که فقط دنبال عیاشین میخوان بزور زنشون بدن من عمرا زن اینا بشم ...

عزیزم ایشالا همین امسال با یه پسر خوب ازدواج میکنی توام برام دعا کن منم ازدواج کنم ولی تازوده ازدواج کن گلم الان بهترین سنو داری 

عزیزم ایشالا همین امسال با یه پسر خوب ازدواج میکنی توام برام دعا کن منم ازدواج کنم ولی تازوده ازدواج ...

نباید خدا یکی رو که لایقم هست بزاره سر راهم 

هیچکی اندازه من اجتماعی و سر زبون دار و تو جامعه نیست 

دیگه خیلی بی عزتم کرده خدا 

از توکل کردن بهش پشیمونم 

ای کاش از همون اول باورش نداشتم

اینهمهههههههه من توکل کردم چله خوندم برا خودم اینهمه بیرون رفتم انگار ن انگار هیچچچچچچچچچچچ

نباید زندگیم لااقل یه تکونی بخوره 

واقعا همچین کاری برای خدای به اون بزرگی اینقدر سخته 

کو خواستگار خوب ؟یه مشت پسر هیچی ندار که فقط دنبال عیاشین میخوان بزور زنشون بدن من عمرا زن اینا بشم ...

لطفا مثبت اندیش باشید .قرار نیست همه پسرا اونجوری که شما گفتی باشن .توی هر محیطی قطعا آدم خوب و بد وجود داره 

لطفا مثبت اندیش باشید .قرار نیست همه پسرا اونجوری که شما گفتی باشن .توی هر محیطی قطعا آدم خوب و بد و ...

راستش دیگه خسته شدم از بس مثبت اندیش بودم 

اینگار اگه مثبت اندیش نباشی کلا ادم درست و خوبی نباشب خدا بیشتر هواتو داره

من چیکار همه پسرا دارم 😑

پسرایی که میان خواستگاریمو میگم 

من شانس و اقبال خودمو میگم 

چیکار همه پسرا دارررررم

من نمیگم بد من میگم اصلا باب میل من نیستن

چرا یکی که باب میلم هست رو خدا سر راهم قرار نمیده 

مگه میشههههه؟؟؟؟ 

من حرفم و گله و شکایتم چیز دیگه اییه