2777
2789

دختر من تخت نظر فوق تخصص غدد هست. 

به غیر از بلوغ زودرس. پریود در رشد قدی شما تاثیری نداره. شما هر اندازه که ژن داشته باشی و قرار باشه قد می‌کشی.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من تخت نظر فوق تخصص غدد هست. به غیر از بلوغ زودرس. پریود در رشد قدی شما تاثیری نداره. شما هر ان ...

الان بابام تقریبا ۱۸۰ 

مامانم ۱۵۷ 

هرچی میگم منو ببر دکتر غدد نمیبرع میگه میخوای بلند بشی که چی بشه 

۱۶ اجی بعید می‌دونم دیگه ۴ ساله پریود شدم رشدم ۳ سالی ندارم

نه ربط نداره 

صفحات رشدت بازه هنوز

برو ورزش 

چنان قد بکشی که ۴ سال دیگه بخندی به این روزا😄

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اینوو دکتر گفت؟پس چرا میگن ب پریودی ربط داره

بله عزیزم‌. شما هرچقدر بخوای قد بکشی قبل از پریود و چند سانت هم بعد پریود قد می‌کشی. فرقی نداره. همش بستگی به ژن داره و اینکه قد شما به کی کشیده باشه

مگه اینکه بلوغ زودرس داشته باشی که اون درمانش جداست. و باید قبل پریود انجام بشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️