2777
2789
لینک کانال رو داری عزیزم بهم بدی خدا خیرت بده

باید تو خصوصی بفرسم بهم درخواست بده

اینجا نمیشه

ببین هر موضدعی میخاد سرچ بزنه توش هس

من خودم تجربیم و بخاطر اینکه خبراش موثقه عضوشم و ۹۰ درصد مطالبش برای انسانیه

خودم دانشجون عزیزم برای آبجیم دارم سوال میکنم چون خیلی استرس داره و سردرگمه

اخی بگو نگران نباشه توی تلگرام بره کلاس های رشته اش رو با استادهای ماز و تاملند و کلاسینو پیدا کنه هرکدومو بشینه ده دقیقه اش رو ببینه بفهمه با کدوم ارتباط میگیره 

ما.. دوباره سبز میشویم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا علوم انسانی بگو

کلاسینو کلا من شنیدم برای همه رشته ها خیلی خوبه 

عربی انسانی : استاد وهاب اصغری

ادبیات  : فراز توکلی

دینی دهم : روزبه فکری

زبان دهم : میلاد قریشی

ریاضی دهم انسانی: خسرو محمدزاده

علوم و فنون دهم انسانی: فراز توکلی

منطق دهم : علی فروغی نیا

اقتصاد دهم انسانی : پویا بهشتی

اساتید انسانیشون هم اینان

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

کلاسینو کلا من شنیدم برای همه رشته ها خیلی خوبه عربی انسانی : استاد وهاب اصغریادبیات : فراز توکلی د ...

مرسی عزیزم برای همه پایه ها اساتید هر درس یکی هست؟

مرسی عزیزم برای همه پایه ها اساتید هر درس یکی هست؟

نه فکر نکنم 

اینایی که فرستادم دهمن

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>