2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه....؟

2041 بازدید | 46 پست

س سال ازدواج کردیم،شوهرم از همو روز اول بهم میگه موهاتو کوتاه کن،مدل پسرانه خیلی دوست داره،فک کنم روزی نیس ک بهم یادآوری نکنه،خدایی خودمم خیلی دوس دارم اما،مشکلم اینه موهام خیلی پر پشت و خشک وبدونه حالته،دم اسبی می بندم،چن بار ب ارایشگرم گفتم اما اونم میگه نمتونی کوتاه نگه داری،همه موهات بلند میشن هوا....هر چقدم ب شوهرم میگم.همو حرف خودشو میزنه.میترسم بزنم نتونم نگهش دارم،

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا بخاطر دل شوهرتم که شده یبار کوتاه کن.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

باید هر روز روغن بزنی 

یا اتو بزنی ک حالت بگیره و هزار تا چیز دیگ 

حالا ی بار بزن شاید همونجوری هم خوشش اومد بگو واست کم پشتش کنه و ماهی ی بار برو مرتبش کن

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

خب حالا تو به خاطرش یه بار کوتاه کن نهایتا بلند میشه بازم. شوهر منم موی کوتاه دوست داره از وقتی ازدواج کردم تقریبا موهام به جز یه بار همیشه کوتاه بوده

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
بکن و اتو بکش همیشه

میگه واست نرم کننده میخرم،تو کوتاهشون کن،یعنی با نرم کننده واتو و امثال اینا میتونم،نگهشون دارم،چون خیلی پرپشت و بدون حالتن.میترسم زشت شم،

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

چه مرد جالبی😊

اکثرا مرداموی بلند دوست دارن

آره موهای شما اگر کوتاه بشه زشت میشه

مگر اینکه ریباندینگ کنی و بعدش کوتاه کنی که اصلا کارِ عقلانی نیست و انگار در سطل آشغال رو برداشتی و بیشتر از  500 تومن پول رو ریختی توش😐

.Pain🔥you made me a believer

خب یه بار بزن خوب یا بد بلند میشه دوباره..تو این سه سال زده بودی تا حالا بلند شده بود..بنده خدا سه ساله منتظره..همچین نگرانی انگار کوتاه کنی تا ابد کوتاه میمونه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

عزیزم منم شوهرم دوست داره والان شش ساله ازدواج کردیم همش موهام کوتاه بود من موهام لخته وحالت فر دارن ولی باز من خیلی بهشون میرسم همه جوره سشوار اتو تافت همه اینا ولی منباز میگم موهای خشک وپرپشت خیلی بهتر از موهای لخته ودرهرصورت موهای کوتاه خیلی رسیدگی میخواد باید دائم بهشون برسی