2777
2789
عنوان

تکون‌خوردن نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست
ریسکمو زده یک به هفتصد 

پس چرا میگی بالا؟ریسک شما متوسطه و کاملا بی خطر..فقط شاید دکترتون بگه آزمایش سل فری بدی واسه اطمینان بیشتر..که اونم ۱۰۰ درصد جوایش خوب میاد.اصلا نگرانی نداره😊😊

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من غربالگری نرفتم ، همسرم میگه نمیخواد ، ما که میدونیم سالمه

از کجا میدونه؟علم غیب داره؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفته ۱۶ نبض بود. البته از همون اول نبض داشت سمت چپم ولی این فرق داشت مثه کوبیدن پابود و شدید بود ...

دقیقا👌👌👌

پس چرا میگی بالا؟ریسک شما متوسطه و کاملا بی خطر..فقط شاید دکترتون بگه آزمایش سل فری بدی واسه اطمینان ...

ازمایش سلفری دادم پنج شنبه جوابش میاد ولی تا پنج شنبه سکته نکنم خوبه 

دوسش دارم ولی خره نمیفهمه
نمیدونم والا

به حرفش گوش نده

حتما نمیخواد پول خرج کنه..فک نکنی بگی ما سالمیم فامیل سالمه..سنمون کمه پس بچه هیچیش نمیشه..درصد بالایی از مشکلات کروموزومی دلیلی جز فامیلی داشتن..پس ریسک نکن..با اجبار هم شده برو..اونم تو این مملکت آلوده و پر از بیماری

نمیدونم والا

این افکار اکثر آقایونه. ولی این شمایی ای ک باید همسرت و توجیح کنی این چیزا واسه همه ضروریه

ینی خانومایی رو میشناسم با تموم ی دندگی همسراشون تو این قضیه ی دونه آزمایشو انجام دادن حداقل

ازمایش سلفری دادم پنج شنبه جوابش میاد ولی تا پنج شنبه سکته نکنم خوبه 

نه بابا سکته چیه..من بهت قول میدم جوابش عالیه..جنسیتم میگن😍😍ریسکت خیلی هم بد نیست آخه...من همه اینا رو رد کردم.

نه بابا سکته چیه..من بهت قول میدم جوابش عالیه..جنسیتم میگن😍😍ریسکت خیلی هم بد نیست آخه...من همه این ...

خدا از زبونت بشنوه انشالله خوب باشه  بیام همینجا خبرشو بهت بدم  دعا کن برام 

دوسش دارم ولی خره نمیفهمه