2777
2789
کاش سرت بیاد بفهمی ما چی میکشیم اینجوری قضاوت نکنی

قضاوت نیست از سر خیرخواهی دارم. بهتمیگم مشکلکجاست. قضاوت تو چ سودی به. حال من داره فکر کردی اصلا این حرف رو. زدی همون بهترین. دکتر. ک بهت گفت روانی. هست یعنی. ریشه در تربیت

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

قضاوت نیست از سر خیرخواهی دارم. بهتمیگم مشکلکجاست. قضاوت تو چ سودی به. حال من داره فکر کردی اصلا این ...

بابا ریشه های بیش فعالی عدم تمرکز و  رگه های اوتیسم واینا چیکاز تربیت ما داره😐😐😐

حالت خوب نیس تو 

روزت خوش

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نباید. مگه نفخ نداره؟منم شنیدم خالم میره کلاسای طب سنتی گفت گفتن اب حبوبات خیس خورده رو دو رنری ...

ولا منم شنیدم ویتامین داره دیگه درست کردم ..اپل و آخرش نفخ داره اتفاقا باد روده ها خالی میشه برا روده خیلی خوبه 

اره خمیری و خورشتی واینادکلا مثلا ی ذره اب خورشت میریزم رو برنجش جیغ میزنه ک برنجمو کثیف کردی 💔💔� ...

بنظرم بچه تون وسواس داره  هرشب موقع خواب چهارقل و آیةاکرسی بخون رو سرش فوت کن و همراه هفت بار سوره حمدبخونرو آب فوت کن صبح ناشتا بده بخوره به نیت شفا از این مشکلش 

پسر من بدغذاس توعمرش لب ب گوشت وتخم مرغ نزده بعد بیاد نخوداب بخورععق میزنع فقط از زندگی سیرم کردعکاش ...

دور از جونش اخه چرا میگی کاش بیماری داشت

خیلی بچه ها اینطوری هستن

پسر منم ۱۱ سالشه پیاز تو غذا نباید باشه

تازه دوساله گوشت میخوره اونم فقط،سینه مرغ

سبزی تازه امسال گاهی میخوره

کلا خیییلی بد غذاس

سعی کن جایگزین پیدا کنی

همون ک تنش،سالمه بگو خدایا شکرت

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

شوهرم انقد متخصص بردیم دیگه دکتر نمیبره گفته ولش کن راه میره بیحال ک نیس متخصص ازوقتی گفته بچت بیحال ...

شاید انگل داره و نفهمیدین مشخص نشده . ببر دکتر ولی قرص آلبندازول یا مبندازول میدن طبق دستورخودش 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده