2777
2789
وااااین چه حرفیه دکترایی خوبی میبری؟؟؟

اره متخصص میبرم دکتر تغذیه میبرم و...دیگ ولش کردم خودشم حساس شدع میگع چرا انقد میبری منو 

شوهرمم دیگ گفته اگه مرد هم دکتر نمیبرمش ولش کن بپذیر ک بچه عادی نیس

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

شاید میکروب معده داره ..

میکروب معده چیه

اگه مشگوک بود دکتر میگفت دیگ

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور میکنی صبونه ک هیچی نمیخوره هیچیناهار برنج سفید وسالاد شیرازی شامم ی لیوان شیر سرد اگه شیر یکم و ...

بچه خواهر منم همینه کلاس دونه هر چند ماه چت میزنه ی غذا فقط ..کلاس دونه خواهرم اسیر شده باهاش

باور میکنی صبونه ک هیچی نمیخوره هیچیناهار برنج سفید وسالاد شیرازی شامم ی لیوان شیر سرد اگه شیر یکم و ...

انواع گوشت ماکارونی سیب زمینی ساندویچ هیچی ینی؟ وای ببرش دکتر طب اسلامی خوب این‌بچه انقد سردی میخوره نابود میشه

اونجا طبعو مزاجشو میفهمن راه چاره بهت میدن

کاربر راست میگه همسر منم مشکل معده داشت بعضی وقتا گلاب ب روت کلا بالا میاوردیا میکروب معده دارهگفتی ...

هیچی جز شیر سرد

برنج سفید وسالاد وهلو وهندونه دوس نداره هیچیر

نون فقط باید خشک وترد باشه وگرنه نون نرم عق. میرنع

بو خورشت تخم مرغ گوشت حالشو بد میکنه میرهدتوحیاط میشینه تا ما تخم مرغ بخوریم

غذاهایی مث سالاداولویه ک شکل خمیره وایناس ببینه درجا عق میزنه

حالت تهوع معمولا از میکروب معده هست که داروش میشه نکسیوم ..حالا ی بار بردی دکتر بگو به دکتر

باشه عزیزم

انواع گوشت ماکارونی سیب زمینی ساندویچ هیچی ینی؟ وای ببرش دکتر طب اسلامی خوب این‌بچه انقد سردی میخوره ...

شوهرم انقد متخصص بردیم دیگه دکتر نمیبره گفته ولش کن 

راه میره بیحال ک نیس 

متخصص ازوقتی گفته بچت بیحال نیس ولش کن اینم حرف اونو تکرار میکنه دیگ نمیگه من پیر شدم بچه لاغر اسکلتش زده بیرون

انواع گوشت ماکارونی سیب زمینی ساندویچ هیچی ینی؟ وای ببرش دکتر طب اسلامی خوب این‌بچه انقد سردی میخوره ...

ن هیچی غذا نمیخوره هیچیییییییی 

فقط شیر وعسل و هلو وهندونه دوس داره با اب ومایعاتم دوس داره بستنی هم دوس داره

غذا ن نمیخوره

شوهرم انقد متخصص بردیم دیگه دکتر نمیبره گفته ولش کن راه میره بیحال ک نیس متخصص ازوقتی گفته بچت بیحال ...

دقیقا بچه خواهر منم با این بد غذاییش هر روز ماشاالله تپلتر میشه

حتما پیگیری کن ببین بدغذایی ی چیز رایج تره ولی عق زدنش عجیبه باید بفهمی علتش چیه اولین باره اینو میش ...

تو مطب دکترم حتی بردمش ی بچه نمیدونم چی میخورد این دید همونجا اورد بالا حتی 

شوهرم انقد متخصص بردیم دیگه دکتر نمیبره گفته ولش کن راه میره بیحال ک نیس متخصص ازوقتی گفته بچت بیحال ...

حق با توعه

پسر بچه ضعیف بشه حتی ممکنه در اینده روی بچه دار شدنش و اسپرمش اثر منفی بذاره

ازین ببعد خودت تنها ببرش دکتر بعضی چیزارو دکتر مدرن نمیفهمه . کدوم شهری؟ ی دکتر طب اسلامی عالی تو شهرم هست