2777
2789
عنوان

به نیت ظهور سهم شما 1 صلوات 💚

34 بازدید | 5 پست

🍃اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ🍃

♦ای عزیز زهرا
این روزا تنها باورِ اینکه قصه‌ی دنیا به شما ختم می‌شه آروممون میکنه
-امام‌زمانم🤍

🤍🕊🤍🕊🤍🕊🤍🕊

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

یا اباصالح المهدی💚

🇮🇷🇯🇴 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است💚 جانم فدای رهبرم♡ یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی بفرستیم🌱 وحدتمون رو حفظ کنیم💚 به یاری خدا با اتحاد میتونیم جلوی هر دشمنی بایستیم💚 هر کس بخواد بین ملت ایران تفرقه بندازه یکی از افراد دشمنه.🌹 دوستان مجموعه امام مهدی شناسی رو از کانال ayna-sahebona110 در ایتا برداشتم اگه خواستین جهت مطالعه بیشتر بهش مراجعه کنین💚 اینکه تاپیک هارو اغلب قفل میکنم دلیلش اینه که جدیدا توهین به مقدسات ما در سایت خیلی زیاد شده بنابراین برای اینکه تاپیک به حاشیه نره این کارو میکنم. 💚 درخواست دوستی قبول نمیکنم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا اباصالح المهدی💚

عاقبت بخیر باشین ان شاء الله 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

میشه التماس کنم منو دعا کنید؟

ان شاء الله هر چی صلاحتون هست براتون رقم بخوره 

عاقبت بخیر باشین ان شاء الله

همچنین عزیزدلم♥️

🇮🇷🇯🇴 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است💚 جانم فدای رهبرم♡ یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی بفرستیم🌱 وحدتمون رو حفظ کنیم💚 به یاری خدا با اتحاد میتونیم جلوی هر دشمنی بایستیم💚 هر کس بخواد بین ملت ایران تفرقه بندازه یکی از افراد دشمنه.🌹 دوستان مجموعه امام مهدی شناسی رو از کانال ayna-sahebona110 در ایتا برداشتم اگه خواستین جهت مطالعه بیشتر بهش مراجعه کنین💚 اینکه تاپیک هارو اغلب قفل میکنم دلیلش اینه که جدیدا توهین به مقدسات ما در سایت خیلی زیاد شده بنابراین برای اینکه تاپیک به حاشیه نره این کارو میکنم. 💚 درخواست دوستی قبول نمیکنم💚