پارتنرم توی شرایطه خیلییی بدیه یه اتفاقه خانوادگی خیلی وحشتناک براشون افتاده و فعلا تا یک سال یا حتی ۲ سال دیگم نمیتونه ب ازدواج فکر کنه🥲🥲 دیشب بهش گفتم میخاد برام خاستگار بیاد خیلییییی ناراحت شد و بهم ریخت🥲 بعدشم گفت اصلا منو در نظر نگیر از روی عقل تصمیم بگیر.. نمیدونم خاستگارمو رد کنم یا نه موقعیت خیلییی خوبیم داره نمیدونم چیکار کنممم🥲
فقط ۴ ماهه که باهم آشنا شدیم و قصدمون جدی بود تا اینکه اون اتفاق براشون افتاد و همچی بهم خورد فکرش ک ...
چه ساده ای پسرا بخاطر یه دختر دو درصد خوشگلتر پارتنرشونو بعده سالها رابطه جدی ول می کنن بعد تو بخاطر ۴ ماه اونم با اینکه طرف داره میگه برو ازدواج کن باز فک میکنی نامردی محسوب میشه کارت !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کجا معلوم که دو سال بعدم یه مشکل وحشتناک دیگه براشون پیش نیاد، درست گفته با عقلت تصمیم بگیر. البته اگر خواستگار جدیدت علاوه بر شرایط خوب، واقعا بهت علاقمندم هست