2777
2789
عنوان

نياز به همفكري

126 بازدید | 16 پست

بچه ها يه شخصي هست خيلي خوب و مهربونه

يه سري مشكلات و بي پولي اومده سراغش

ميخوام براش نذر كنم!

نميدونم چي نذر كنم،غذا،دعا،قران،صلوات....

شما از چه نذري حاجت گرفتين؟

خدايا به اميد تو 🙌🏻

پول داری بده مشکلش حل بشه

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه اونقدر والا مشكلش بزرگه

خب پس بهش روحیه بده یا اگر اشنایی داری وام براش جور کن یا کلا بیخیال شو یک نذر اسون و ساده بگیر 

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
خب پس بهش روحیه بده یا اگر اشنایی داری وام براش جور کن یا کلا بیخیال شو یک نذر اسون و ساده بگیر  ...

اشنا دارم

خودش بنده خدا تو قسط وام قبلي ها مونده

خدايا به اميد تو 🙌🏻
از چه نذري حاجت گرفتين؟

والا من نذر نکردم خیلیای دیگه نذر کردن منو بگیرن از خدا!((:

نذر غذا کن بهتره

از ته دلت براش دعا کن و آرزوی موفقیت کن براش

هر روز صلوات و آیت الکرسی بخون به نیت حل مشکلاتش

سر نماز براش دعا کن

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
از ته دلت براش دعا کن و آرزوی موفقیت کن براش هر روز صلوات و آیت الکرسی بخون به نیت حل مشکلاتش سر ن ...

قبلا ها همين فرد اذيتم كرده بود سر نمازم نفرينش كردم چيكار كنم نفرينم نگيره؟

خدايا به اميد تو 🙌🏻

دعا کن برای موفقیتش ، هر روز از ته قلبت از خدا بخواه که خوشبختی اون شخص و ببینی ، همین انرژی مثبت که براش میفرستی انشاءالله باعث میشه نفرین بی اثر بشه و دعاهایی که میکنی برآورده بشه

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘

نذر ختم قرآن توی ماه رمضان هم براش بگیر خوبه