2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم خستم

632 بازدید | 30 پست

مادر شوهرم خیلی منو اذیت می‌کنه ، ۸ ماهه خون ما رو کرده توی شیشه ، مشکل پشت مشکل میسازه واسمون ، یک روز نشده واسمون داستان و غم و مشکل جدید پیش نیاره ، کاش واقعا نسل زن هایی که میگن همچی واسه دخترمون خوبه واسه عروسامون بد ، منقرض بشه ،هرچی زجر میکشیم ازاین مدل  زنا هست 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله طلوع صبح رو نبینهتا چند ساعت دیکه عزرائیل بیاد سراغش

بخدا هرروز زجرم میده ، بخدا قسم ۸ ماهه کلییی موی سفید درآوردم خداشاهده نصف موهام سفیده 

ایشالله طلوع صبح رو نبینهتا چند ساعت دیکه عزرائیل بیاد سراغش

بخدا اینقدر زجرم داده این ۸ ماه ،گاهی میگم خودمو بکشم زجر اون دنیا رو بکشم ولی زجر این زنو تحمل نکنم 

ادم روانی باشه اذیت میکنه مادر شوهر و خواهرشوهر و عروس نداره

دقیقا روانی هست هر لحظه یه تصمیم به دخالت یه برنامه جدید ، پنج دقیقه نمیتونه حالت نرمال داشته باشه ، زندگیمون خراب کرده 

بخدا هرروز زجرم میده ، بخدا قسم ۸ ماهه کلییی موی سفید درآوردم خداشاهده نصف موهام سفیده

منم چندسال همه جوره اذیت شدم

دیگه یجا بریدم و یه دعوا مفصل با شوهرم کردم و یه قهر طولانی و گفتم جداشیم 

دیگه بعدش شوهرم ترسید و دست و پای اونارو هم جمع کرد و کلا منم نمیرم خونه مادرش یه ساله 

راحت شدم بخدا

الهی بمیرن

ادم روانی باشه اذیت میکنه مادر شوهر و خواهرشوهر و عروس نداره

ما رو هم روانی کرده 

چرا همه ازدواج میکنن ی مشکل اینجوری دارنتوقع ادما یعنی بالاست؟

نههههه واقعا بعضی مادر شوهرا دیوونه هستن ، بحث توقع نیست ، نمیدونم چجوری بهت بگم ، انگار روان پریش و مریض روحی هست و عیب جو ، از ترک دیوار هم عیب میگیره ، از چاقی لاغری ، رنگ لباس ، نوع حرف زدن ،غذا ، بچه داشتن نداشتن تعداد بچه ، از ختم فامیل از عروسی این و اون و .....از هرچیزی که به اون یک درصد هم مربوط نیست ، واسه خانواده ی عروسا هم تصمیم میگیره حتی ، سر حرفش نیست یک دقیقه ،بلانسبتت حرف و گوزش و پایبندیش بهش یکسانه ، عین دختر ۱۰ ساله می‌ره میگرده و می‌پوشه و ...

ما رو هم روانی کرده

ما هم عروسمون روانیمون کرده 

من دیگه انصافا کم اوردم میخوام دیگه محلش نکنم میخوام فردا مامانمو که دیدم سنگامو باهاش وا بکنم بگم بهش بگم بگو دست از سر من بداره من دیگه اعصابم نمیکشه 

2790
2778
2791
2779
2792