masiii99nn مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 622 عنوان قد شهاب 181 بازدید | 10 پست ۱متر و ۴۹سانتیه و ۸ میلی متر و بردارش ۱متر ۷۵ سانتی متر و ۱۲ میلی متر جوابش نمیدونم بلد نیسم کسی بلده اینو بگه؟ 1404/07/26 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16497 سوالو اشتباه نوشتیا حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6240 خب باید چیکار کرد ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
مامورمخفی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 2551 خوب سوالش چیه؟ ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻
masiii99nn مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 622 خوب سوالش چیه؟ قد شهاب ۱ متر و ۴۹ سانتی متر و ۸ میلی متر و برادر بزرگش ۱متر و ۸۵ و ۱۲ میلی متر قد ان دو چقدر است
masiii99nn مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 622 سوالو اشتباه نوشتیا قد شهاب ۱ متر و ۴۹ سانتی متر و ۸ میلی متر و برادر بزرگش ۱متر و ۸۵ و ۱۲ میلی متر قد ان دو چقدر است
مامورمخفی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 2551 فکر کنم بشه ۳ مترو ۳۴ سانتو ۲۰ میلی متر ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16497 قد شهاب ۱ متر و ۴۹ سانتی متر و ۸ میلی متر و برادر بزرگش ۱متر و ۸۵ و ۱۲ میلی متر قد ان دو چقدر است این محاسبه مال پایه پنجمه درسته؟متر و سانتی و میلی رو زیر هم بنویس جمع کنبرقا خاموشه وگرنه مینوشتمیه نکته هم داره از میلی شدوع به جمع کردن کن و مراقب واحد ها باش مثلا سانتی ها ۴۹ و ۸۵ میشه ۱۳۴ باید ۱۰۰ رو تبدیل به یک متر کنی ببری تو واحد متر ها حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16497 فکر کنم بشه ۳ مترو ۳۴ سانتو ۲۰ میلی متر درستهولی برای این مسئله ها مهم روش حل هست دانش اموز باید بنویسه چجور جواب رو بدست اوردا حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
مامورمخفی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 2551 درستهولی برای این مسئله ها مهم روش حل هست دانش اموز باید بنویسه چجور جواب رو بدست اوردا آره دیگه مشخصه اخه هر صد سانت میشه یه متر اسی جان ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻