2777
2789
عنوان

مجردا بیان 😁

96 بازدید | 9 پست

خرجیت در ماه چقده ؟

من تصمیم گرفتم هفته ای ۲۰۰ فقط برای خوراکیم خرج کنممم🫠😆😅

میزان هزینه خوراکیم در هفته به یه تومن هم‌میرسیده شاید..😅 مجردم البته 

اینم تو بگو 

مجردی یا متاهل

چه قدر میخوری در هفته😂

و اینکه تصمیم گرفتم هر می میخرم یا هر چی نیاز دارم بخرم بنویسم 😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا ک حسابش از دستم دررفته اون کشو لعنتی رو تاپر میکنم خودم هیچی نخورده خالی میشه 

دوتا ابجی داداش کوچیکتر دارم .نه خیلی کوچیکا15ساله .

مث راهزنا حمله میکنن به غارت میبرن نامردا😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

مجردم

خرج لیزرم بود که دیگه اونو ندارم چون داریم خودمون دیگه از اون استفاده میکنم

هرچند مدت یبار وسایل روتین پوستی میخریدم، الان خیلی وقته نخریدم خیلی حوصله ندارم.

خرج اصلیم و چیزی که داخلش خیلی ول خرجی میکنم خریدن سنگ و کریستاله، ممکنه گاهی یه اوپال بخرم بالای ۲ تومن یا یه آمیتیست و یا منشور سنگی و..خلاصه چیزی که چشمم رو بگیره.

البته هم کار میکنم و یکمی پول توجیبی دارم

منم خوراکی زیاد می‌خرم 

البته خرج ماهانه ندارم هر چند وقت یباره بیشتر

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

مجردمخرج لیزرم بود که دیگه اونو ندارم چون داریم خودمون دیگه از اون استفاده میکنمهرچند مدت یبار وسایل ...

خداروشکر لیزر داری من باید ب سبد خریدام نوره اضافه کنم والا🤣

خداروشکر لیزر داری من باید ب سبد خریدام نوره اضافه کنم والا🤣

😂

نوره منم قبلا استفاده می‌کردم خوبه ولی دیگه پوستم نساخت بش نمیدونم چرا

ولی خاصیت زیادی داره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗