2777
2789
عنوان

تاخیر.بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله که شما باردار باشی و ان شاءالله که من باردار نباشم😭😭😭😭😭😭 چهارروز از موعدم گذشته ا ...

فرق نداره . اول صبح برای منتظرای بارداری خوبه . که اچ سی جی رو پر رنگ تر نشون بده

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
دقیقا مثل من

ناامید نشید ؛ایشالا بزودی خبر خوش میدید ...🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من ماهی که باردارشدم بلافاصله بعد پریودم رابطه داشتم کلا کمترین ماهی بود که رابطه داشتم کلا3یا 2 بار 

بچ ها من چن روزه ک سینه سمت چپم درد میکنه.دیشب تا ۶ صب درد میکشیدم.چون توی ماه اول اقدامم هستم میترسم قرصی چیزی استفاده کنم.معدمم یه جوریه.برا شما همچین جیزایی پیش نیومده ک راهتماییم کنین

ناامید نشید ؛ایشالا بزودی خبر خوش میدید ...🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من ماهی که باردارشدم بلافاصله بعد پریودم ...

من یکساله درگیرم همه اطرافین و دوستام حامله شدن بچه شون بدنیا اومد من هیچی از جواب دادن ب بقیه خسته شدم

خدایا شکرت❤🌱

بچ ها من چن روزه ک سینه سمت چپم درد میکنه.دیشب تا ۶ صب درد میکشیدم.چون توی ماه اول اقدامم هستم میترس ...

نه فکرنکنم ربطی داشته باشه ؛کارخوبی میکنی قرص نمیخوری خصوصا سه ماه اول بارداری خیلی مهمه چیزی نخوری ...من خودم همش توهم بارداری داشتم ...ایشالا که بزودی خبرای خوش بدی 😉😉😉😉😉

بخدا میترسم.میترسم از منفی بودنش

توکلت برخدا، حق داری من ماه سوم اقدام باردار شدم دو ماه اول داشتم از استرس دیوونه می شدم، دیگه ماه سوم کاملا ناامید شدم و همسرم استرس منو که دید گفت من اصلا بچه نمیخوام اگه تو انقد استرس داری و می خوای سلامتیتو به خطر بندازی، ماهم ماه سوم نا امید بودیم و خیلی بی خیال و اصلااااا فکرشو نمی کردم باردار باشم ولی علایمشو داشتم و یک هفته قبل از موعد متوجه علایمش شدم ولی باز هم باورم نمی شد تا دو روز قبل موعد مثبت شد