2777
2789
عنوان

هفته نهم بارداری

241 بازدید | 15 پست

شماهم تو این هفته دلدردو کمردرد داشتید

لک شدید؟

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟

کمردرد داشتم

متاسفانه امروز یه قطره خون بزرگ هم دفع کردم ک دکتر گفت شیاف پروژسترون هر ۸ ساعت بزار

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من تا دو ماه اینا همش درد پریودی داشتم ، سمت چپم که تا چند ماه تیر میکشید 

لک نشدم ولی هماتوم داشتم و استراحت کردم 

البته که دکتر گفت درد طبیعیه به هماتوم مربوط نیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا دو ماه اینا همش درد پریودی داشتم ، سمت چپم که تا چند ماه تیر میکشید لک نشدم ولی هماتوم داشتم و ...

چندهفته هستید؟

توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
کمردرد داشتممتاسفانه امروز یه قطره خون بزرگ هم دفع کردم ک دکتر گفت شیاف پروژسترون هر ۸ ساعت بزار

چندهفته هستید؟

سلامت باشی ، نگران نباش انشالله به سلامتی زایمان کنی و نی نی رو بغل بگیری

انشاالله

سربچه اولم اصلا هیچی حالیم نبود استرس نداشتم

ولی سر این دومی از استرس همه جام درد میکنه

انشااللهسربچه اولم اصلا هیچی حالیم نبود استرس نداشتمولی سر این دومی از استرس همه جام درد میکنه

من اولی بود ولی خیلی استرس داشتم همش میگفتم اینو نخورم اینکار نکنم   فلان جا نرم    خیلی به خودم سخت گرفتم 

۹ هفته

با این که شیاف استفاده میکنم صبح که بیدار میشم

شیاف که آب شده میخواد بریزه بیرون صورتی میاد

برای شما پیش اومده؟

طبیعیه؟

با این که شیاف استفاده میکنم صبح که بیدار میشمشیاف که آب شده میخواد بریزه بیرون صورتی میادبرای شما پ ...

نه طببعی نیست نکنه لکه بینی داری مقعدی بزار شیاف رو

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

نه طببعی نیست نکنه لکه بینی داری مقعدی بزار شیاف رو

میترسم از مقعدی

یعنی همون شیاف مقعدی باشه درست میشه؟