2777
2789
فدات عزیزم لطف داری....خوبی از خودته و خدای ما ب کسی کاری نداریم

میدونم عزیزمین.. خیلی ساله میشناسمتون... با اینکه خاموش بودم.. کاربریای قبلیتونو کلا یادم هست. 

حسودن دیگه.. پای ثابت سایتین.. 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

میدونم عزیزمین.. خیلی ساله میشناسمتون... با اینکه خاموش بودم.. کاربریای قبلیتونو کلا یادم هست. حسودن ...

فدات مرسی خانوووووم گلیییی

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم عزیزمین.. خیلی ساله میشناسمتون... با اینکه خاموش بودم.. کاربریای قبلیتونو کلا یادم هست. حسودن ...

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

قربونت نشی.. بمونی برامون. پایدار باشین همتون 👌🌹🌹🌹

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

چرا زدن. چون بحثشون زدن رویا بود ببین حتی گفتن که رویا دیگ اکانت ازاد نداره.

ما داشتیم میگفتیم چرا رویا تعلیق شده :||

ما چرا باید با رویا دشمنی داشته باشیممم؟ دیانا تو شاد بهم گفت تعلیق شده خواستم ببینم اکانت دارن یا نه 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

درخواستو قبول کن باید روشنت کنم. 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

همیییییین بخدا😂🤦🏽‍♀️عصبیم میکونن

رویا ناموصا من گزارش نزدم بعدم چرا باید بخوام تعلیق شی؟

بعد از اینکه دیانا گفت تعلیق شدین اومدم تو تاپیک ارزو ببینم چه اتفاقی افتاد :| واقعا نمیفهمم این تهمت و چرت و پرتا چیه 

مثلا من با تو دشمنی دارم؟

رویا ناموصا من گزارش نزدم بعدم چرا باید بخوام تعلیق شی؟بعد از اینکه دیانا گفت تعلیق شدین اومدم تو تا ...

نمیدونم بخدا من خودمم موندم 

بیخیال 

فقط عجیب بود 

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

نمیدونم بخدا من خودمم موندم بیخیال فقط عجیب بود

نه بیخیال نشو این دوستت نشست پاشد اسم مارو نوشت 

خب مثلا من چرا باید با تو لج کنم تعلیقت کنم؟ مگه غیر این نبود عادی داشتیم مث 2 تا اسکل چرت و پرت میگفتیم میخندیدیم بعد من رفتم خوابیدم اومدم دیدم تعلیق شدین 

تازه نمیدونستم دیانا بهم گفت تو شاد 

حرف زدیم منم اومدم به اروین گفتم رویا اکانت نداره دیگه؟ دیانا چون فقط همون یدونه بود 

نه بیخیال نشو این دوستت نشست پاشد اسم مارو نوشت خب مثلا من چرا باید با تو لج کنم تعلیقت کنم؟ مگه غیر ...

درسته 

نمیدونم بخدا من خودمم موندم بیخیال فقط عجیب بود

بعد تازه دلیل اینکه منو تعلیق نکرد این بود من اوایل تاپیک بودم پیامای منو گویا ندید نی نی یار!

من چه تعلیقم میکرد چه نمیکرد خودم تو این هفته درخواست میدادم خودتم میدونی که بخاطر درسمه 

دیشب هم حتی خدافزی گرفتم ازت! 

@آرزو1388‍ درنتیجه اینکه میگین ما گزارش زدیم و تعلیقتون کردیم اصلا عاقلانه نیست 

من اون پیامی که گفتم گزارش زدم دستمو ببوس مربوط به ارزو بودش نه تو 

دیگه واقعا حرفی ندارم و نمیدونم این قضاوت و تهمت ها از کجا اومده

@آرزو1388

بعد تازه دلیل اینکه منو تعلیق نکرد این بود من اوایل تاپیک بودم پیامای منو گویا ندید نی نی یار!من چه ...

آرزو و آروین نگفتم 

آرزو که حرفی نزد 

آروینم تعلیق شد 

فقط تو عجیب بودی 

نی نی یار همه رو خونده بود 

اونم من قطعی نگفتم زدی 

مریدنت بهم گفت 

دیدم آره 

با اون حرفایی که زدی هنوز تعلیق نشدی 

آرزو چیزی نگفت که بخاد تعلیق بشه 

آرزو و آروین نگفتم آرزو که حرفی نزد آروینم تعلیق شد فقط تو عجیب بودی نی نی یار همه رو خونده بود اونم ...

من واقعا خودمم نمیدونم چرا تعلیقم نکرد اتفاقا منتظر بودم تعلیق بشم. تو اون تاپیک خودم اون شب هم هی میگفتم 

در کل به دوستت لطف کن بگو دیگه اسم منو هی تو تاپیکاش نیاره من کاری با اون نداشتم اصن امروز خیلی رندوم وارد تاپیکش شدم دیدم شات چتای منو گذاشته 

کاش دیشب میگفتی جریان بود بهت میگفتم. 

من واقعا خودمم نمیدونم چرا تعلیقم نکرد اتفاقا منتظر بودم تعلیق بشم. تو اون تاپیک خودم اون شب هم هی م ...

ن من بخاطر شاتا ناراحت نیستم 

به بچهام گفتم جریان گزارش تورو 

ولی برا هممون عجیبه که چطور تو تعلیق نشدی 

ولی خیلی از بچها که چیزی نگفتن بی دلیل تعلیق شدن 

مثل همین دیا

هیچی نگفته بود تعلیق شد 

بیخیال بگذریم