2777
2789
ای وای این خانومه راست میگه آرزو اینا زدن ؟؟

نه میگه یه تاپیک داشته خواسته اونو گزارش بزنن

ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا چیکار تو دارن ک اکانت داری یا ن ب کس چه بگو ما اندازه قد وزن شما خط اکانت داریم همین نود درصد ک ...

همینوبگو بخدا.. انقد ذهنشون بچگونس ک فک میکنن. باید همرو از جلو پاشون بردارن... 

نمیدونن با کی در افتادن. 

همشون  با شماره بابا ننشون اومدن اینجا...... یه شماره از خودشون ندارن که.... 

این نیایش کی بوده و چیو گفته گزارش زدم؟؟ ب کی گفته دستمو ببوس اصلا چرا باید گزارش بزنه؟؟؟؟؟

به ارزو.. تازه فقط رویا نبوده... زدن تیمتونه. داشتم شاط میزدم.. که هدفشون همتون بودین ک از رویا  شرو شد....... 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

به ارزو.. تازه فقط رویا نبوده... زدن تیمتونه. داشتم شاط میزدم.. که هدفشون همتون بودین ک از رویا شرو ...

گلی جان مگ تیم ما الکیه ...ب قول چرچیل دست تو حیبمون بکنیم اکانت قدیمی بالای یه سال ازش درمیاد کسی نمیتونه مارو بزنه یا سرونییت کنه 

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

گلی جان مگ تیم ما الکیه ...ب قول چرچیل دست تو حیبمون بکنیم اکانت قدیمی بالای یه سال ازش درمیاد کسی ن ...

بله وجدانا.......  خودم خوب میشناسمتون.. 

اونایی ک هدفشون نبود شماهااس  خوبه بدونن.

برا من  ک خیلی عزیزین... دستشون به هیچ کجا بند نیست دمتون گرم..👌اصن سایت بدون حضور شما هیچه...هیچ👌👌.. 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

بله وجدانا....... خودم خوب میشناسمتون.. اونایی ک هدفشون نبود شماهااس خوبه بدونن.برا من ک خیلی عزی ...

فدات عزیزم لطف داری....خوبی از خودته و خدای ما ب کسی کاری نداریم

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....