bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2572 عنوان چجوری رفیقاتونو فراموش کردین 53 بازدید | 9 پست یه ماهه بعد ۲ سال رفیقم باهام کات کرد میخوام فراموشش کنم نمیشه💔 من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧 1404/07/25 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلخانمیییییییی عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 668 اب خوردن سیکتیر کن بابا خوصلشونو داری ول کن ایخدا دلگیرم ازت
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2572 اب خوردن سیکتیر کن بابا خوصلشونو داری ول کن بخدا دارم عذاب میکشم تو مدرسه بغلدستیمه تو کلاس زبان باهمیم من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧
بندههههخدااا عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 1998 من الان متاهلم ولی بازم دوس دارم اصلا نمیشه ترکشون کرد من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۵ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰
گلخانمیییییییی عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 668 بخدا دارم عذاب میکشم تو مدرسه بغلدستیمه تو کلاس زبان باهمیم دلیل کاتت چی بوده ایخدا دلگیرم ازت
yasi07 عضویت: 1404/05/10 تعداد پست: 3449 ببین به راحتی... مدرسه ای که بودم، یه رفیق صمیمی داشتم که حالا یه بدی ای کرد به من و این حرفا، با یه نقشه بسیار زیرکانه رفتم همونو سرش آوردم و تا دو سال سگ محلش کردم اونم درحالی که تو یه کلاس بودیم... خیلی ام صمیمی بودیمااا ولی خب... راضی ام🙏🏻 گوییمردماندیگریواردکردهاندومادروطنبیگانهایم... تمامامیدمننهفتهدرچشماناوست...🤍هرشب، ماهآسمانمننیلیرنگمیشود☄️ منیاسم، مدرسموسیقیومربیبدنسازیام...🦭
تلماخانوووم عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 674 چیه انقد رفیقارو بر خودتون گنده میکنین ؟پاش بیفته همینا میفروشنتون برا خدشون شیرکاکائو میخرن https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2572 دلیل کاتت چی بوده اون کات کرده هرچیم ازش پرسیدم نگفت در هاله از ابهامهبعدش شروع کرد به نقش قبر کردن گذشته تو منو پیچوندیو با اون فلانی حرف زدی من ازش بدم میادو ... من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧
گلخانمیییییییی عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 668 اون کات کرده هرچیم ازش پرسیدم نگفت در هاله از ابهامهبعدش شروع کرد به نقش قبر کردن گذشته تو منو پیچون ... توام محل سگش نده ایخدا دلگیرم ازت
bi_enteha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2572 چیه انقد رفیقارو بر خودتون گنده میکنین ؟پاش بیفته همینا میفروشنتون برا خدشون شیرکاکائو میخرن گنده نکردم من ادمیم ک کسی با من بد شده کنارم باشه حالم بد میشه انرژی منفی میده من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧