2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین کنارشون باهم حرف بزنین فیلم ببینین 

بچه های من اینجورین دوست دارن کنار هم باشیم شما رو نمیدونم 

چند ساله هستن؟

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

از فردا میخوام وقت بیشتری واسه خودم بزارم.من بیشتر وقتم واسه بقیه صرف میشه.بچه. کار .همسر.خانواده.دوست.فامیل.

واسه خودم گاها وقت کم میارم که یکم فکرکنم برنامه ریزی کنم.

یه روز خوب میاد

بشین کنارشون باهم حرف بزنین فیلم ببینین بچه های من اینجورین دوست دارن کنار هم باشیم شما رو نمیدونم چ ...

من کنارشون هستم باهم فیلم می‌بینیم نقاشی می‌کشیم 

ولی می‌دونم خیلی کم گذاشتم براشون 

۸-۶-۴

من کنارشون هستم باهم فیلم می‌بینیم نقاشی می‌کشیم ولی می‌دونم خیلی کم گذاشتم براشون ۸-۶-۴

چرا همچین حسی داری ؟

از چه نظر فکر میکنی کم گذاشتی

پرخلشگر و کم حوصله ای؟

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

منم همینم و کمر درد شدید هم دارم ولی واقعا ازشون خجالت میکشم باید تغییر کنم

ببین دختر من کلاس نهم هست الان ...... از آرامش میگم ..... مدرسه شیفت ظهر می‌ره ..... براش برنامه میریزم صبح پا میشه درس های همون روزش و مرور می‌کنه براش ناهار آماده میکنم میخوره می‌ره مدرسه برگشت برنامه ریزی درسای روزش و میکنم میخونه میپرسم ..... تایم عصرونه براش پنکک یا چیزای مشابه درست میکنم دوش می‌ره میگیره ...... شب شده درسم داشته باشه در میایم بیرون پارکی جایی میشینیم همونجا هم هوا میخوره هم میخونه ...... هفته ای دوروز کلاس زبان میبرمش دو روز کلاس موسیقی می‌ره کلا همه وقتم با اون تنظیم میشه

چرا همچین حسی داری ؟ از چه نظر فکر میکنی کم گذاشتیپرخلشگر و کم حوصله ای؟

نه گاهی جدی هستم مخصوصا موقع تکالیف ولی در حالت عادی بیخیال نسبت به چیزهایی بی اهمیت مثل خرابکاری هاشون 

ولی حس میکنم باید باهاشون پایه تر باشم و محیط شادتری درست کنم

ببین دختر من کلاس نهم هست الان ...... از آرامش میگم ..... مدرسه شیفت ظهر می‌ره ..... براش برنامه میر ...

چه عالی 

من چون سه تا دارم سرم خیلی شلوغه 

همش مشغول تمیز کاری و غذا و تکالیف مدرسشون میشه 

خیلی مدیرتشون سخته