2777
2789
عنوان

شکم درد کودکان

261 بازدید | 35 پست

سلام خانوما

بچه های شمام میگن شکممون درد میکنه

من نزدیک به دو ساله دخترم میگه شکمم درد میکنه 

قبلا آندوسکوپی عکس رنگی هم بردم چیزی نبود

یه مدت خوب میشه باز دوباره میگه

فقط هم با قرص پنتوپرازول خوب میشه اونم میگن نباید طولانی مدت داد

نمیدونم چیکار کنم خودمم انقد حساس شدم به شکم درد وقتی میگه دلم میترکه از استرس بالا میارم

یعنی علتش چی میتونه باشه اگه همچین تجربه ای داشتین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دل درد خیلی میترسم اخه مبهمه و باید هم ترسید چون منشا هر بیماری می‌تونه باشه و چه بهتر که زودت ...

مثلا چه بیماری هایی؟

اخه نزدیکه دوساله هر جور آزمایش آندوسکوپی عکس رنگی بردم دیگه کجاها ببرم؟

سلام عزیزم

دختر منم چندسال درگیر دل درد بود هر جور دکتر و ازمایشی فکر کنی بردم حتی طب سنتی

آخر یه دکتر متخصص کودکان که خیلی هم مسن بود گفت از استرس دل درد میشه

با من و همسرم صحبت کرد و گفت حتما فکر بچه دوم باشید، و جالبه بعد بارداریم دخترم کامل خوب شد

نمیدونم به بارداری و خواهر دار شدنش ربط داره یا یه دوره ای بود گذشت و خوب شد

خواستم تجربه مو در اختیارتون قرار بدم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

عزیزم پسر منم تا شش سالگی همینجور بود ماهی نبود که دو سه بار یا بیشتر نگه دلم درد میکنه 

پسر من اغلب پفیلا که میخورد هضم نمیکرد ولی کلا میشد هم که الکی درد داشته باشه 

اغلب هم نزدیک نافش بود 

بهش زیاد خاکشیر جوشیده با کمی کرده و عسل شیرین شده میدادم میخورد روده هاش رو پاک میکرد اروم میگرفت 

دفعش بیشتر و روان تر میشد اروم میشد 

کلا هم با روغن زیتون براش اطراف ناف و شکم رو ماساژ بده 

روغن زیتون روده ها و شکم رو گرم میکنه ارامش میده 

گاهی قبل خواب مخصوصا اگر غذای سنگین یا سرخ شده خورده نعنا دم کن بهش بده بخوره با نبات شیرین کن 

یا اویشن جوشانده شده شیرین کن بده بخوره 

چون تلخ هستن کمی با اب جوشیده قاطی کن رقیق تر باشه 

خیلی هم سردی بهش نده مثل ماست و شیر و دوغ بمرور که سنش بالاتر بره، دیواره های روده هاش تکامل پیدا میکنه اروم میشه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
مثلا چه بیماری هایی؟اخه نزدیکه دوساله هر جور آزمایش آندوسکوپی عکس رنگی بردم دیگه کجاها ببرم؟

ببرید جای بهترین متخصص ها ب شهر خودتون اکتفا نکنید چند جا شهر دیکه بهترینا رو ببرید توسل کنید ب ائمه 

انشاءالله دلیلش رو متوجه بشن دکترا 

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

سلام عزیزمدختر منم چندسال درگیر دل درد بود هر جور دکتر و ازمایشی فکر کنی بردم حتی طب سنتیآخر یه دکتر ...

سلام عزیزم

چند سال؟

دختر منم بعد سقطم اینطوری شد چون منو دید موقع سقط همون موقع بالا اوورد و گفت دلم درد میکنه

بعداون اینطوری شد

دکترم گفت هم رفلاکس داره هم از اعصاب و استرسه

بیشتر چه مواقعی دل درد میشه؟یکم تو خورد و خوراکش دقت کن و حتی یادداشت کن چیا میخوره بعد که دل درد شد ببین قبلش چی خورده بوده.شاید بدنش به یه چیزی واکنش نشون میده مثلا معده یا روده ش حساسه به یه خوراکی.یا ادویه.یا بهش بگو قبل غذاخوردن حتما دستاشو تمیز بشوره شاید باکتری معده یا روده داره.گاهی هم مال نفخ معده یا روده هست مثلا غذاشو درست نمیجوه.

یه روز خوب میاد

سلام عزیزمچند سال؟دختر منم بعد سقطم اینطوری شد چون منو دید موقع سقط همون موقع بالا اوورد و گفت دلم د ...

از چهار سالگیش تا هشت سالگی

بعدش باردار شدم الانم‌ سه ساله که خبری از دل درد نیست خداروشکر

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
عزیزم پسر منم تا شش سالگی همینجور بود ماهی نبود که دو سه بار یا بیشتر نگه دلم درد میکنه پسر من اغلب ...

مال دختر من از ۶سالگی شروع شد الان ۸سالشه یعنی نزدیک دوساله

مریض شدنی شدید میشه موقع سرماخوردگی اینا

انقد استرس دارم

اصلا اونجور چیزا رو نمیخوره که بدم

فقط با قرص ناشتایی خوب میشه

بیشتر چه مواقعی دل درد میشه؟یکم تو خورد و خوراکش دقت کن و حتی یادداشت کن چیا میخوره بعد که دل درد شد ...

الان دستشویی داشت مثلا عرق کرده بود میگفت دلم درد میکنه رفت دستشویی خوب شد

گاهی حالت تهوع داشتنی میشه 

خودمم نمیدونم که 

خودشم از شکم درد میترسه میگه شکمم درد کردنی میترسم بالا بیارم