2777
2789
عنوان

مشکل همسرم

246 بازدید | 14 پست

سلام

همسرم در جمع بخصوص وقتی یکم فامیل دورتر باشن خیلی ساکت و تو خودشه؟ فقط با افراد خاصی حرف میزنه مثلا اصلا با خواهرم صحبت نمیکنه. خیلی عذاب میکشم. چیکار کنم به نظرتون؟؟

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا خوب به خواهرت چى بگه شوهر منم همينجوره، آخه با خواهرم چه حرفى داره بزنه، اصلا ناراحتم نيستم

ما دختر خاله پسر خاله ایم، خواهرم میشه دختر خالش. یعنی شماها خواهرتون میاد خونه شما، مجرد البته فقط یه سلام احوالپرسی ساده بینشون ردو بدل میشه؟ 

دیروز رفته بودیم باغ یه آشناها، یسری ها فامیل دور بودن اما شوهرم اصلا باهاشون حرف نمیزد، یکی از آشناها که اولین بار هم بود تو اون جمع بود از همون اول با همه مردا جور شد شب هم به شوهر من گفت شما که نه با کسی حرف میزنی نه تو جمع هستی. این حرفش سنگین بود اما واقعیت بود، شوهر من فقط با فامیل نزدیک اون هم خیلی کم حرف میزنه

ما دختر خاله پسر خاله ایم، خواهرم میشه دختر خالش. یعنی شماها خواهرتون میاد خونه شما، مجرد البته فقط ...

آره فقط سلام عليك همين

منم با شوهر خواهرم كه سيزده ساله دومادمون هست همينطورم، زياد مكالمه اى ردو بدل نميشه

آره فقط سلام عليك همين منم با شوهر خواهرم كه سيزده ساله دومادمون هست همينطورم، زياد مكالمه اى ...

با بقیه چطوره؟ 

مشکل اینه که به خواهرمم حساسه، فقط منتظره ازش نقطه ضعف بگیره به من تیکه بپرونه یا یه چیز کوچیک رو بزرگ بکنه

شوهر منم همین طوره منم خیلی حرص میخورم اصلا اجتماعی نیست البته شوهر من حرف نزدنش کاملا بی منظوره خود ...

من گاهی حس می کنم با منظور این کارو میکنه، چون با خونوادش حرف میزنه

دیگه اخلاقش اینه نمیشه که عوض شه .منم یه خواهر دارم همینجوره با هیشکی حتی من که خواهرش هستم زیاد صحبت نمیکنه . کم صحبتی یه نفر نباید بحساب این گذاشت که اداب معاشرت بلد نیست . شخصیت هر ادمی با کس دیگه ای فرق میکنخ .اصلا ناراحت نباش