2777
2789

افسرده یا غیر اجتماعی نیست

با شما حال نکرده 

اینا خیلی فرق داره 😂

من همیشه سر این موضوع با فامیلا درگیرم‌ 

🍂𝒯𝒽𝑒 𝒶𝓇𝒸𝒽𝒾𝓉𝑒𝒸𝓉 𝑜𝒻 𝒽𝒾𝓈 𝑜𝓌𝓃 𝒹𝑒𝓈𝓉𝒾𝓃𝓎

جالبه هیچکی کنار‌من‌نمیشینه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوران کرونا خیلیی رعایت میکردم سعی چیکردم مهمونی های عیر ضروری  هم اینکه کنکور داشتم 

دو سه تا از خاله هام وقتی دیدنم ریخته یودن سرم میگفتن اجتماعی باش، خونه نشین نباش ، اینطوری منزوی میشی، از جمع فراری نباش😐

من دوران کرونا خیلیی رعایت میکردم سعی چیکردم مهمونی های عیر ضروری هم اینکه کنکور داشتم دو سه تا از ...

حالا بیا حالیشون کن 

از جمع فراری نیستم از شماها فراریم😂

🍂𝒯𝒽𝑒 𝒶𝓇𝒸𝒽𝒾𝓉𝑒𝒸𝓉 𝑜𝒻 𝒽𝒾𝓈 𝑜𝓌𝓃 𝒹𝑒𝓈𝓉𝒾𝓃𝓎

آخ دقیقا 

چقدر حال نمیکنم باشون

دعامیکنم هرگز نبینم این آدمایی که باشون حال نمیکنم رو

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

من اگه با کسی حال کنم اجتماعی ترینم 

ولی وقتی یه آدم مزخرف با بحث های چرت و پرت و غیبت باشه اصلا دلم نمیخواد یک لحظه هم باهاش حرف بزنم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری