2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تایم استراحتش اورانیوم غنی میکنه؟

میره تلویزیون میبینه یا یه کار میکنه خستگی از تنش بره 

و مطمئنا نشستن پشت گوشی و کار کردن با یه سایتی که همه اکثرا حرف خاله زنکی دارن رو انجام نمیده🥰

به عنوان کنکوری تو چرا گوشی دستته؟🥰

میره تلویزیون میبینه یا یه کار میکنه خستگی از تنش بره و مطمئنا نشستن پشت گوشی و کار کردن با یه سایتی ...

گوشی دستم نیست لپ تاپه تایم استراحت تاپیک کنکوری هارو میخونم نه تل دارم نه اینستا فقط همین سایت/=

میره تلویزیون میبینه یا یه کار میکنه خستگی از تنش بره و مطمئنا نشستن پشت گوشی و کار کردن با یه سایتی ...

تلوزیون بیشتر خسته میکنه ادمو تازه درگیر یه فیلم یا سریال هم میشه...

گوشی دستم نیست لپ تاپه تایم استراحت تاپیک کنکوری هارو میخونم نه تل دارم نه اینستا فقط همین سایت/=

این سایت دسته کمی از تلگرام نداره هر تاپیکی پر از حرفای خاله زنکی و حاشیه هستش😂

تلوزیون بیشتر خسته میکنه ادمو تازه درگیر یه فیلم یا سریال هم میشه...

منظورم سریال نبود 

این همه برنامه کوتاه داریم برو دو قسمت لاروا ببین یا دو تا گپ با مادرت بزن گوشی /لپ تاپ/تبلت الان وقتش ا

نیست اونم اینجا تو یه سایت انلاین

منظورم سریال نبود این همه برنامه کوتاه داریم برو دو قسمت لاروا ببین یا دو تا گپ با مادرت بزن گوشی /ل ...

بعد ویدیو های درسی رو باید چ کنم؟شما خودتون چی میخونین؟

بعد ویدیو های درسی رو باید چ کنم؟شما خودتون چی میخونین؟

ویدیو درسی رو دانلود کن ببین دیگه 

تو این سایت که ویدیو درسی نداریم داریم؟

من خودم دندون پردیس میخونم البته سال من فقط کنکور بود خوشبختانه😂

برادر کوچیکم دکترای دامپزشکی اورده از امسال دانشجو میشه

ویدیو درسی رو دانلود کن ببین دیگه تو این سایت که ویدیو درسی نداریم داریم؟من خودم دندون پردیس میخونم ...

در برابر حرف حق نمیدونم دیگه چی بگم اره درست میگید واقعا ویدیورو بهونه کردم برای سایت اومدن

میشه اسم مشاورت یا موسسه رو بهم بگی قشنگم؟

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..