2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درساتو نذار شب امتحان 

اروم اروم بخون

چون برا کنکورم نیازشون داری

وقت کردی هر درسی رو واسه امتحانت خوندی کم کم تستاشم بزن از کم شروع کن تا هم تست زنی یاد بگیری هم یادگیریت عمیق تر شه

اینطوری هم واسه امتحانات میخونی هم کنکور 

موفق باشی❤️

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

از لحاظ درس میخوای یا زندگی

هر دو هم حوصله درس خواندن ندارم هم سردرگمم از لحاظ درسی

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

به سؤالایی که دبیراتون میدن اکتفا نکن و خط به خط کتابو بخون

نذار جمع بشه

فکرنکن وقت هست فرصت داری میتونی نخونی؛ مخصوصا چون تجربی هستی.. 

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

با توجه به تجربه خودم : تازه وارد یه دوره جدید شدی  و  با درسای جدیدی روبرو شدی ، هیچ اشکالی نداره که استرس بگیری برای نمره ی کم یا سختی درسا ، تا یکی دو ماه اول عادیه که نمره هات کم باشن یا درسارو نفهمی یا کند پیش بری ، ولی تلاشتو بکن و مهمتر از همه اینکه خودت و سلامتیت از همه ی اینها مهمترین پس خودت رو اولویت بزار🌱

کار امروز به فردا نسپار

اگه نمرت کم شد نا امید نشو

نیاز نیس خیلی تستی کار کنی در حدی که با ست زدن آشنا بشی

همین امسال دهم رو ببندددد

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

ببین عزیزم  رشته سختی رو انتخاب کردی سعی کن بفهمی درست رو نه اینکه حفظ کنی از تخیلاتت هم خوبه استفاده کنی و اینکه اگر واقعا هدف داری تموم حاشیه های زندگیت رو فدای هدف کن